2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم میخوام از بهزیستی بچه بیارم ولی خیلی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1994 بازدید | 123 پست

تو به یک بچه فرصت زندگی بهتر میدی خدام کمکت میکنه فکر میکنی بچه های ما مشکل ندارن یکی بچش خجالتیه یکی شدید ترس جدایی داره یکی شب ادراری داره یکی ترسای بچش زیاده یکی بچش نا اروم و عصبیه یکی باهوشه یکی کم هوشه

و....

همه اینا با مشاوره روانشناسی و راهکار هاشون بهبود پیدا میکنه هر بچه ای خصوصیات خاص خودشو داره عزیز دلم

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

وای اصلا فکر نمیکردم انقدر شماها خوب و پر انرژی باشید عزیزان دلم چقدر روحیه گرفتم و مصمم تر شدم ممنون که هستید برای تک تک شماها ارزوی بهترین ها را میکنم

من زن قانونم.قوی و مستقل و قدرتمندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم از همه شما دوستان گلم  میدونم که یک سری آزمایشها مثل بیماریهای مسری و عفونی را خود تیم پ ...

دوست من اخه سه سال که چیزی نیس خیلی زود ناامید شدی. دوست خواهرم ۱۵ سالبچه دار نشدن و بعد ۱۵ سال خدا بهشون دوتا پسر با فاصله یکسال داد. از معجره غافل نشو بعدشم سنی نداری . مادر خودم ۴۶ سالش بود منو اورد و همیشه میگفت از بقیه بجه هام خوشگلتر و باهوشتری . ربطی به سن نداره ناامید نشو

وای اصلا فکر نمیکردم انقدر شماها خوب و پر انرژی باشید عزیزان دلم چقدر روحیه گرفتم و مصمم تر شدم ممنو ...

ان شاالله به نتیجه دلخواهت برسی

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  

خودت حست نسبت به بچه داشتن چطوره ؟ احساس میکنی حتما باید بچه باشه؟ یا اینکه از اینده بدون بچه میترسی؟ یا زن رو بدون داشتن بچه کامل نمیدونی ؟ من که به شخصه تصمیم گرفتم بچه دار نشم  . تو این اوضاع و جنگ و جدل هایه سیاسی و اجتماعی و هوای الوده و دلایل دیگه نمیخوام یکی دیگرو وارد این دنیا کنم

بخدا یاد روز و شب هایی افتادم که سال به سال میتونستم از دکتر وقت بگیرم الان زنگ میزدم میگفت سال بعد تابستون زنگ بزن نوبت بدم یاد روزهایی که ساعت 3  ظهر میرفتم مطب دکتر 2 نصف شب ویزیت میشدم نا امید و درمونده و با بغض و اشک برمیگشتم خونه چقدر از رویان تا خونه توی تاکسی اشک میریختم زیر عینک آفتابی اصلا هم برای من مهم نبود راننده داره نگاهم میکنه چقدر دم هر بیمارستان و مطب ماما دنبال  دلال بچه گشتم دیگه واقعا توان ندارم 

خودت حست نسبت به بچه داشتن چطوره ؟ احساس میکنی حتما باید بچه باشه؟ یا اینکه از اینده بدون بچه میترسی ...

دوست دارم بچه داشته باشم خودو اینجوری کامل تر حس میکنم

وای اصلا فکر نمیکردم انقدر شماها خوب و پر انرژی باشید عزیزان دلم چقدر روحیه گرفتم و مصمم تر شدم ممنو ...

اولا درك نميكنم چرا حس ميكني زندگي حتما بليد با بچه باشه ،،شايد چون خودم بچه نميخواستم ولي خدا بم ناخواسته بچه داد ،قدر نمبفهمم،ولي شايد هم  زندگي براي من اونقدرا زيبا نبوده كه بخوام كس ديگه اي رو دعوت كنم به اين دنيا ،،بهر حال الان من مادرم و بچه اي كه دارمو خيلي دوست دارم و توان از دست دادنشم ندارم ،،غريزه مادريه ديگه ،،ولي اگه يه روزي قرار بود هدفمند بچه بيارم بد فكري هم نبود كه يه كوچولو رو به سرپرستي بگيرم ،،اين كار همه جاي دنيا خيلي رواج داره و پسنديده هم هست ،،من تَو اطرافيان ديدم اين مورد رو و خداوند مهر زيادي تَو دل اون پدر و مادر قرار داده ،،خود منم تا وقتي بچه به دنيا نياد هيچ حسي نسبت بش نداشتم ،ولي الان دارم ،،شديد ...انشالا شنا هم هر چي صلاحتونه واستون پيش بياد 

عزیزم زندگی بدون بچه تباه نیست ولی خب با بچه رنگ و بوی دیگه ای داره. انگیزه و انرژی و امید میده به والدین.

بازم میگم انرژیهای منفی رو بریز دور و توکل کن به خدا و نیتت رو پاک کن یه بچه سالمم نصیبت میشه. اون بچه ای هم که خدا میده به کسی امضا نداده که کامل سالم باشه، غربالگریا فقط پنج شش تا مشکل حاد رو بررسی میکنن، همه مریضیا و مثلا امراض روحی و ... رو که نشون نمیدن! 

اون مشکلات حاد هم خدای نخواسته بچه داشته باشه از بدو تولد مشخصه پس فکر نکن اگه بچه خودت بود و آزمایشات رو میدادی حتما سالم بود و ... .

عزیزم عمه منم بعد۶۰ملیون خرج کردن بچه دارنشد...۴بارکاشت ولی سقط میشدچون فیبرون داشت...الان۲ساله ازبهزیستی بچه آورده خیلی ام عزیزه بچش برای همه

خدایا خودت مراقب همسر و پسرم باشآمین

کاملا با خیلی از شما دوستان گلم موافقم چه بسا بچه خود ادم هم به دنیا بیاد و مشکلاتی داشته باشه این رسیک همیشه هست میگم که از بس توی اینستا بچه های مشکل دار و دیدم خیلی حس منفی پیدا کردم ولی به قول معروف توکل به خدا.امیدوارم یک اتفاق خوب پیش بیاد برای همه شما بعدش هم برای من 

عزیزم عمه منم بعد۶۰ملیون خرج کردن بچه دارنشد...۴بارکاشت ولی سقط میشدچون فیبرون داشت...الان۲ساله ازبه ...

جانم خدا حفظش کنه