2777
2789

سلام من الان یازدهم تجربیم و این استاد رو برا سال اینده میخوام
میخوام اشتراک الماس رو بگیرم ولی میگن که استاد تو الفا اسکول بهتر عملکرده
حالا بنظرتون اونقدر فرق دارن که دوره شون تو الفا رو تهیه کنم
شیمی / هادیان فرد تو مسائل بهتره و فراهانی تو مفاهیم حالا بنظرتون کدومو بگیرم

کاربر اقا هستم 

یک پیشنهاد میدم پارسال خیلی بدرد دختر من خورد 

یک سایت هست بنام انجمن کنکور همشون کنکوری یا حتی پشت مونده و دانشجو 

انقدر تو همه چی خوب راهنمایی میکنتد و بهت میگن‌چکار کنی تازه پایه درس خوندن هم هستند 

جامعه اماری بالاتری نسبت ب اینجا داره بدردت میخوره

فعلا امضا ندارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من الماس خریدم عااااالیه . کرمی الفاش با سالیانه‌ش فرق ندارهمن هادیان میبینم محلول فولم خیلی خوبه

درصدتون تو ریاضی چنده و چه کتابی استفاده میکنید
هادیان فرد تو مفاهیم به نظرتون کم کار نیست

کاربر اقا هستم 

درصدتون تو ریاضی چنده و چه کتابی استفاده میکنید هادیان فرد تو مفاهیم به نظرتون کم کار نیست

من ای کیو میزنم برا ریاضی ای کیو تو دو ساعت 70 تا تست میتونم بزنم با سه چهار تا غلط . ولی نردبامو کمتر میتونم تست بزنم خیلس سخته . درصدم توی ماز 30/40 ولی قلمچی 50 اینا

دبیرا همشون خوبن هادیان ی جزوه مفاهیم داره من پرشده‌شو هرجلسه میخونم . مفاهیم زیاد سخت نیست 

شیمی فراهانیزیست فرهمند نیا ریاضی کرمیفیزیک نظری ندارم، چون خودم قربانی میبینمزمین همدانی

افرین منم نظرم رو همیناس فقط فیزیک قضاتی میخوام ببینم
درصدتون تو هر درس چنده 

و اینکه تو مسائل شیمی ضعیف نیستیید

کاربر اقا هستم 

50 درصد که خوبه مفاهیم ینی خوبه تدریس هادیان فرد

هادیان همه چیزش خوبه جزواتش کامل کامل . فراهانی هم ببین اونم خوبه اینا چندین ساله تو این حوزه‌ن خوبن نمیشه مقایسه کرد فقط ببین کدوم حوصلتو سر نمیبره . من موسسه مازو بیشتر از تاملند و کلاسینو میپسندم . سلیقه‌ایه 

اینم بگم کلی تجربه پشته اینه چون خیلی وقت گذاشتم تا بتونم بهترین دبیر رو انتخاب کنم

بله منم خیلی تجربه دارم براتحلیل اساید و این بده باید بجاش درس میخوندیم
فقط بین هادیان فرد و فراهانی موندم 

کاربر اقا هستم 

هادیان همه چیزش خوبه جزواتش کامل کامل . فراهانی هم ببین اونم خوبه اینا چندین ساله تو این حوزه‌ن خوبن ...

با هردوتاشون ارتباط گرفتم میخوام بدونم کدوم سطحمو بالاتر میبره

کاربر اقا هستم 

با هردوتاشون ارتباط گرفتم میخوام بدونم کدوم سطحمو بالاتر میبره

سطحت فقط با تست زیاد بالا میره . وگرنه هردو تیپ تستاش در ی سطحه . تو طول سال مسائل خیلی سبز رو کار کن تابستون نردبام بزن . نردبام خیلی خیلی سحته