سلام من الان یازدهم تجربیم و این استاد رو برا سال اینده میخوام میخوام اشتراک الماس رو بگیرم ولی میگن که استاد تو الفا اسکول بهتر عملکرده حالا بنظرتون اونقدر فرق دارن که دوره شون تو الفا رو تهیه کنم شیمی / هادیان فرد تو مسائل بهتره و فراهانی تو مفاهیم حالا بنظرتون کدومو بگیرم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
درصدتون تو ریاضی چنده و چه کتابی استفاده میکنید هادیان فرد تو مفاهیم به نظرتون کم کار نیست
من ای کیو میزنم برا ریاضی ای کیو تو دو ساعت 70 تا تست میتونم بزنم با سه چهار تا غلط . ولی نردبامو کمتر میتونم تست بزنم خیلس سخته . درصدم توی ماز 30/40 ولی قلمچی 50 اینا
هادیان همه چیزش خوبه جزواتش کامل کامل . فراهانی هم ببین اونم خوبه اینا چندین ساله تو این حوزهن خوبن نمیشه مقایسه کرد فقط ببین کدوم حوصلتو سر نمیبره . من موسسه مازو بیشتر از تاملند و کلاسینو میپسندم . سلیقهایه