2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 70 پست
خب الان من حالم خوب نیست اون خدایی که منو ناخواسته آورده تو این دنیا چرا الان پاسخگو نیست؟

عزیزم بخدا من انقدرررررر سختی کشیدم تا الان که ی راهی برام باز شده ی داداش اشغال داشتم مث ت ترک تحصیل کردم تو اون سن مامانم سالها مریض بود میبردمش شیمی درمانی آزمایش و….. ولی قرار نبود خودمو بکشم حتی وضعیت از منو تو بدترم هست بفکر نجات ازون خونه باش اگه میتونی درس بخون یا ازدواج کن من داداشم حتی نمیزاشت خواستگار برام بیاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فداتشم گلم لطف داری به من 😘😘همیشه به دخترم میگم سعی کن جذاب باشی دوست داشتنی باشی پرخاشگری نکن همه ...

خوشبحال دخترتون خیلی خوش شانسه

بهترین مادر دنیارو داره 

سایه پر مهرت هزار سال بالای سر دخترت 

کاش مادر منم شبیه شما بود

اصلا موفق نشو. گور بابای موفقیت و شانس و مردم و حرفشون. خودتو بچسب. فقط همین یه جملرو آویزه گوشت کن. ...

😭😭😭😭😭با این حرفت بغضم شکست

انقدر به من زخم زبون زدن که عرضه نداشتی درس بخونی تا یه آدم حسابی بشی😭😭😭😭😭

پس الان غم رو تجربه میکنی؟ یا احساس دیگه ای هم داری؟ مثلا خشم؟ یا انزجار؟

اینجوریم که حس میکنم باید حقمو از این زندگیو آدماش بگیرم ولی پای بلند شدن ندارم😭😭😭😭😭

عزیزم بخدا من انقدرررررر سختی کشیدم تا الان که ی راهی برام باز شده ی داداش اشغال داشتم مث ت ترک تحصی ...

هعییییی💔💔💔💔💔

تنها راه نجاتم ازدواجه اونم که آدم حسابی نیس دورمون😭😭😭

اینجوریم که حس میکنم باید حقمو از این زندگیو آدماش بگیرم ولی پای بلند شدن ندارم😭😭😭😭😭

عزیزم این که حس نیست.

اول برای اینکه حالت بهتر شه باید تشخیص بدی دقیقا چه حسی داری

مثلا من الان ناراحتم

من الان شادم

مم عصبانی ام

اگه خودت بفهمی دقیقا چه حسی داری و بتونی نام گذاری کنی احساساتت رو قدم اول رو برداشتی برای حال خوب

از تمام گل های نرگس جهان بدم می آید...💔
😭😭😭😭😭با این حرفت بغضم شکستانقدر به من زخم زبون زدن که عرضه نداشتی درس بخونی تا یه آدم حسابی بشی ...

بگیر به چپت. حالا اینا که به آدم میگن درس بخون آدم حسابی بشی خودشون یه پخی نیستن. فقط مایه آزار و فشار بیشترن. تو ولی حواست به خودت باشه کم کم حرف چرت بقیرو به چپت بگیری. از فردا تمرین کن. هرکی هر زری زد فقط تو دلت بگو به تخم مرغای همسایه چپمون

حس میکنم یه بدبخته بی مصرفم😭😭😭😭😭

الان کی خیلی به جایی رسیده این چه حرفیه خیلیش مال سن کمته اصن نگران نباش انقدر وقت داری ت الان نوجوانی دقیقا به کجا باید رسیده باشی؟؟؟؟؟؟؟اصن کی به جای خاصی رسیده

بگیر به چپت. حالا اینا که به آدم میگن درس بخون آدم حسابی بشی خودشون یه پخی نیستن. فقط مایه آزار و فش ...

دقیقااا یه کسایی این حرفا رو میگن که عقدشو دارن

خیلییی دوس دارم اینجوری باشم ولی نمیتونم