نه عزیزم من تو زندگیت نیستم و گفتم که پرخاشگری عادتشون شده
من گفتم خودتو مقصر بدون تا راهشو پیدا کنی تا اذیت نشی عذاب نکشی
گفتی به پدرم لگد زدم و من هنگکردم
ببین خیلیا مشکل تو رو داشتند یکیش خود من با پدرم
والان دخترم با پدرش
من خودم بچه بودمو نتونستم راهمو پیدا کنم ولی به دخترم یاد دادم
الان دارم برات میگم ازم دلگیر نشو
تو باید اینقد لوس بابات باشی که اجازه نده کسی بهت تو عین کنه
دخترم با همسرم رابطه داغونی داشتند دخترم قد و لجباز بود قهر میکرد باورت نمیشه یه کلمه با باباش حرف نمیزد
ولی الان ببین چه رابطه ای دارند
تو نباید رو حرف پدرت حرف بزنی و همش بگی بابام درست میگه بگی همتون یه طرف بابام یه طرف بگوچون بابام میگه گوش میکنم به داداشت بگو یه بابا دارم مثکوه پشتمه نمیذاره بهم چپ نگاه کنی مگه نه بابا؟
وقتی از درمیاد بدو جلو پاش سلامش کن براش چایی بریز بگو امروز خودم برات چایی دختر نشون درست میکنم .وقتی مامانت اذیتت میکنه بگو بابا ببین من به مامان بی احترامی نکردم ولی مامان همش بهم توهین میکنه من دیگه بزرگ شدم شخصیتم خورد میشه
بگو خداروشکر که شما تواین خونه هستی و من پشتم بهت گرمه اگه شماروهم نداشتم دق میکردم
یه مدت اینجوری دور بابات عین پروانه بچرخ عین یه دختر بابایی باش باباتو وابسته ی خودت کن جوریکه یه ساعت توخونه نیستی دلش برای دخترش تنگبشه بهت قول میدم نمیذاره توخونه بهت چپ نگاه کنن
بعد آروم آروم خواسته هاتو شروع کن بگو بابا میتونم ازت یه خواهشی کنم جون دخترت قبول کن فقط یه ساعت با دوستم برم مغازه
یا میشه بهم پول توجیبی بدی من دوستامو میبینم حسرت میخورم بابایی
دختر اگه بخاد لوس باباش بشه میتونه و اونوقت هیشکی حریفش نمیشه سیاست داشته باش به مادرت بی احترامی نکن
وقتی داداشت میگه پاشوکمک کن بگو من خودم هوای مامانمو دارم تو دخالت نکن بعدم بگو مامان شما بشین حالت خوب نیس من انجام میدم منطقی باش و با حرررررررف زدنت خانوادتو رو انگشتت بچرخون تو یه دختری که تواناییت هزار برابره داداشته
جوری باش که عاشقت باشن دوستت داشته باشن بهت افتخار کنن بعدم کم کم شروع کن بگو فلان حرفت توجنع ناراحتم میکنه میشه دیگه اینو نگی مامان؟
ببین اینکارا سنگ رو آب میکنه دخترمن ۱۲سالشه تونست الان باباش براش میمیره توام مادرت یادت نداد عیبی نداره من بهت یاد دادم
فقط به حرفام عمل کن تا زندگیت تغییر کنه
خودتو اذیت نکن تومیتونی بهترین زندگی رو برای خودت بسازی همممممه چیز دست خودمونه فقط کافیه راهشوپیدا کنی گلم