2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 70 پست
الان کی خیلی به جایی رسیده این چه حرفیه خیلیش مال سن کمته اصن نگران نباش انقدر وقت داری ت الان نوجوا ...

چون ترک تحصیل کردم دیگه قرار نیس به جایی برسم😭😭😭😭😭😭😭😭😭

کار درست رو شما میکنی که اجازه میدی دخترت زندگی کنهآدم تا وقتی تو زندگیه کسی نیس نمیشه قضاوتش کرد شم ...

نه عزیزم من تو زندگیت نیستم و گفتم که پرخاشگری عادتشون شده 

من گفتم خودتو مقصر بدون تا راهشو پیدا کنی تا اذیت نشی عذاب نکشی 

گفتی به پدرم لگد زدم و من هنگ‌کردم 

ببین خیلیا مشکل تو رو داشتند یکیش خود من با پدرم 

والان دخترم با پدرش 

من خودم بچه بودمو نتونستم راهمو پیدا کنم ولی به دخترم یاد دادم 

الان دارم برات میگم ازم دلگیر نشو 

تو باید اینقد لوس بابات باشی که اجازه نده کسی بهت تو عین کنه 

دخترم با همسرم رابطه داغونی داشتند دخترم قد و لجباز بود قهر میکرد باورت نمیشه یه کلمه با باباش حرف نمیزد 

ولی الان ببین چه رابطه ای دارند 

تو نباید رو حرف پدرت حرف بزنی و همش بگی بابام درست میگه بگی همتون یه طرف بابام یه طرف بگو‌چون بابام میگه گوش میکنم به داداشت بگو یه بابا دارم مث‌کوه پشتمه نمیذاره بهم چپ نگاه کنی مگه نه بابا؟

وقتی از درمیاد بدو جلو پاش سلامش کن براش چایی بریز بگو امروز خودم برات چایی دختر نشون درست میکنم .وقتی مامانت اذیتت میکنه بگو بابا ببین من به مامان بی احترامی نکردم ولی مامان همش بهم توهین میکنه من دیگه بزرگ شدم شخصیتم خورد میشه 

بگو خداروشکر که شما تو‌این خونه هستی و من پشتم بهت گرمه اگه شماروهم نداشتم دق میکردم 

یه مدت اینجوری دور بابات عین پروانه بچرخ عین یه دختر بابایی باش باباتو وابسته ی خودت کن جوریکه یه ساعت تو‌خونه نیستی دلش برای دخترش تنگ‌بشه بهت قول میدم نمیذاره تو‌خونه بهت چپ نگاه کنن 

بعد آروم آروم خواسته هاتو شروع کن بگو بابا میتونم ازت یه خواهشی کنم جون دخترت قبول کن فقط یه ساعت با دوستم برم مغازه 

یا میشه بهم پول تو‌جیبی بدی من دوستامو میبینم حسرت میخورم بابایی 

دختر اگه بخاد لوس باباش بشه میتونه و اونوقت هیشکی حریفش نمیشه سیاست داشته باش به مادرت بی احترامی نکن 

وقتی داداشت میگه پاشو‌کمک کن بگو من خودم هوای مامانمو دارم تو دخالت نکن بعدم بگو مامان شما بشین حالت خوب نیس من انجام میدم منطقی باش و با حرررررررف زدنت خانوادتو رو انگشتت بچرخون تو یه دختری که تواناییت هزار برابره داداشته 

جوری باش که عاشقت باشن دوستت داشته باشن بهت افتخار کنن بعدم کم کم شروع کن بگو فلان حرفت تو‌جنع ناراحتم میکنه میشه دیگه اینو نگی مامان؟

ببین اینکارا سنگ رو آب میکنه دخترمن ۱۲سالشه تونست الان باباش براش میمیره توام مادرت یادت نداد عیبی نداره من بهت یاد دادم 

فقط به حرفام عمل کن تا زندگیت تغییر کنه 

خودتو اذیت نکن تو‌میتونی بهترین زندگی رو برای خودت بسازی  همممممه چیز دست خودمونه  فقط کافیه راهشو‌پیدا کنی گلم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقااا یه کسایی این حرفا رو میگن که عقدشو دارنخیلییی دوس دارم اینجوری باشم ولی نمیتونم

فکر کنم تو نهج البلاغه از امام علی خوندم

یه همچین مضمونی داشت که اگه الان ویژگی ای رو نداری اداشو دربیار . کم کم میبینی اون ویژگی توی تو پدیدار شده

اما در کل ما آدما بعد اجتماعی هم داریم. نمی‌تونیم کلا نسبت به حرف بقیه خنثی باشیم. منم تو شرایط تو بودم تحت تاثیر فشار بقیه قرار میگرفتم. فقط حرف من به تو اینه خواهرکم که سعی کن حرف بقیه کمتر منقلبت کنه. از امروز تمرین کن

خوشبحال دخترتون خیلی خوش شانسهبهترین مادر دنیارو داره سایه پر مهرت هزار سال بالای سر دخترت کاش مادر ...

قربونت برم عزیزم شما هم بگرد و راهشو پیدا کن 

مطمئن باش به خواسته ات میرسی😘

نه عزیزم من تو زندگیت نیستم و گفتم که پرخاشگری عادتشون شده من گفتم خودتو مقصر بدون تا راهشو پیدا کنی ...

شما وقتی کسی کتکتون بزنه وایمیسی نگاه میکنی؟

اولین بارشم نبوده و هزار بار بهم‌حمله کرده

شما حتما شوهرت پدره خوبیه که دخترت تونسته باهاش اوکی باشه

خیلی حرفا رو آدم نمیتونه بگه منم خیلی چیزا رو در مورد اون نگفتم ازش متنفرم واقعا حتی نگاشم نمیکنم

از شمام ممنونم که وقت گذاشتین تایپ کردین

شما وقتی کسی کتکتون بزنه وایمیسی نگاه میکنی؟اولین بارشم نبوده و هزار بار بهم‌حمله کردهشما حتما شوهرت ...

کسی نیس عزیزم پدرته ‌ولی من بهش حق ندادم گلم من دارم بهت میگم جوری باش که کار به کتک کاری نرسه اونقدر زیرک باش که همه طرف تو‌باشن 

که زندگیت قشنگ بشه 

شوهرمنم خیلی دخترمو اذیت میکرد نمیذاشت بره دم کوچه با دوستاش دوچرخه بازی کنه ۱۰سالش بود فقط میگفت لباس بلند بپوشه با فلان دختر نره بیاد خونه دوستاش نره

میریم بیرون شالش محکم سرش باشه شلوار گشاد بپوشه با پیر خاله هاش سلام گرم نکنه خونه مامانت

اگه بخام بگم یه طوماره 

میگم دخترم نگاهشم نمیکرد باباش خونه بود از اتاقش بیرون نمیومد 

هرروز رابطه شون بدتر میشد تا من با دخترم هرروز صحبت کردم تا راضی شد کارایی که گفتم انجام بده در طول چندماه باباشو‌عوض کرد الانم خیلی چیزا محدوده مثلا مانتوی بلند و شال 

ولی نمیذاره کسی بهش اوف بگه دخترمم خودشو براش لوس میکنه البته من دائم بهش یادآوری میکنم که هوای باباتو داشته باش وقتی خونس دورش بچرخ عین پروانه 

گاهی میگم بزنگ بگو بابا کی میای خونه دلم یهو‌هواتو کرد 

توام اگه دوست داشتی حرفامو عملی کن اگه دوست نداری ام بیخیال عزیزم 

انشاالله که بهترینها برات رقم بخوره عزیزم