2777
2789
عنوان

برا مسافرت چی بردارم

111 بازدید | 15 پست

صبح حرکت میکنیم

لباس برداشتم دیگه هییییچی به ذهنم نمیرسه نمیدونم

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

کجا و با چی میری؟

شمال

ماشین

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لباس راحتی

لباس بیرونی

لباس زیر

کفش زاپاس یا دمپایی

حوله

شامپو، خمیردندون، مسواک، مایع دستشویی و ظرفشویی

پتو و بالش اگه نیاز میشه، قرص و دارو محض اطمینان

سرویس ظرف و چای خوری و یکم تنقلات

شارژر، پاوربانک، هندزفری، مدارک ماشین و خودتون

دستمال کاغذی، لوازم آرایش، لوازم پوستی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

خب مقصد خونه یا ویلا خودتونه یا هتل و اینا؟

نمیدونم والا خونواده گفتن بریم اونجا یه خونه میگیریم

هتل نمیخوایم بریم

نمیدونم والا خونواده گفتن بریم اونجا یه خونه میگیریمهتل نمیخوایم بریم

خب پس گل 

دو ملحفه و پتو مسافرتی بردار

زیر انداز یا روفرشی 

دمپایی 

لباس مناسب 

سشوار 

لوازم شخصی )مسواک،  نخ، و....

یه نخ و سوزن 

ناخنگیر 

یه مایع کوچک 

اسکاچ