2777
2789
عنوان

نوزاد نق نقو چیکارکنم

201 بازدید | 26 پست

نوزادم تازه چهار ماهشه کامل کرد رفت پنج ماه،قبلا میزاشتم رو زمین دست و پا میزد ویه ساعتی بازی میکرد،ولی حالا ده دقیقه هم نمیخابه،الکی نق میزنه‌،اگه دوساعت هم بخابه و بیدار بشه باید تو بغلم بگردونمش ولی بازم نق میزنه

🌱🦋🎈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلش درد داره بزن شکم ش زیر دلش ببین گریه چیزی نمیکنه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

الان تو سنی هست که کم‌کم اطرافشو میشناسه حوصله‌ش سر میره. دلش بازی میخواد. با یه چیزی سرگرمش کن

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
کیا بچه اینجوری دارن؟دیوونم کرده موقع خاب هم با صدای سشوار رو پام میخابه بزارم گهواره بیدار میشه دیگ ...

خو این بچه کولیک داره سشوار می‌خوابه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

الان تو سنی هست که کم‌کم اطرافشو میشناسه حوصله‌ش سر میره. دلش بازی میخواد. با یه چیزی سرگرمش کن

چجوری سرگرم کنم؟با چه اسباب بازی هایی؟هرچی دستش بدم میبره سمت دهنش ،درست نتونه انجام بده عصبانی میشه

🌱🦋🎈

میگم که فقط نق میزنه گریه شدید نداره خداروشکر

نقش از کوکیکش ببر دکتر شربت بهت میده 

چجوری سرگرم کنم؟با چه اسباب بازی هایی؟هرچی دستش بدم میبره سمت دهنش ،درست نتونه انجام بده عصبانی میشه

دیگه اینم یه مرحله‌ای از بچه‌داریه. جغجغه لثه‌گیر عروسک‌های کوچولو پلاستیکی که پرز نداشته باشن. خوبه

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما