2777
2789

کسانی که سابقه دکولمان جفت دارید میدونید دکولمان جفتتون چند درصد بوده ؟ 

برای من تو پروندم ۲۰ درصد گزارش کردن میخوام بدونم ۲۰ درصد شدید بوده یا خفیف 

چون بچه من با همین دکولمان ۲۰ درصد ، ضربان قلبش بالا رفته بوده و سزارین اورژانسی شدم تو ۳۴ هفته

و اینکه من با وجود روزی دو تا آسپرین و آنوکساپارینی که داشتم ولی دکولمان شدم و واقعا نمیدونم برای بارداری بعدی چیکار باید کرد که تکرار نشه  تازه من تو بارداریم تقریبا استراحت نسبی هم بودم 

سلام عزیزم.ببخشید شما dfi همسرتون درست شد؟علت سقط هاتون فقط همین بود؟

سلام عزیزم 

بله با مکمل و دارو و یه سری کارا درست شد

والا من خودمم آخر نفهمیدم علت سقط هام چی بود واقعا 

ولی خب تو بارداری هام باید آنوکسا و آسپرین حتما استفاده کنم با اینکه دکترم اون موقع گفت آزمایش های انعقادیت مشکلی نداره ولی به خاطر سابقه سقطا ناچارا باید استفاده کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز چه دکتری رفتین؟و اینکه چقدر بعد مصرف داروها باردار شدین؟

اگه منظورتون برای دی اف ای همسرمه اول خودم چهار پنج ماه بهش مکمل اینا دادم و بعدش مجدد آزمایش داد دی اف ای اومده بود پایین تر و رفتیم پیش دکتر جنتی که اورولوژیست هستن و گفتن جواب آزمایش اوکی هست برای بارداری ولی برای اینکه باز هم پایین تر بیاد آمپول سینال اف دادن و گفتن میتونید از ماه بعدش اقدام کنید ولی خب ما تا اقدام کنیم پنج شش ماه طول کشید و ماه دوم اقدام باردار شدم 

پس الان شما با وجود وارونگی کروموزوم نه دوتا بچه دارین ؟ منم وارونگی دارم و سه تا سقط داشتم پس میشه ...

نه عزیزم یه بچه دارم فقط

دوتا سقط و یه مرده زایی داشتم ولی همه دکترا چه دکتر سقط مکرر،چه پریناتالوژیست ها چه دکترهای ژنتیک همشون گفتن نوع وارونگی که من دارم هیچ اهمیتی نداره و دلیل سقط و مرده زاییم نیست ، حتی گفتن اونقدر بی اهمیته که خیلی جاها اصلا این نوع وارونگی رو اصلا ذکر نمیکنن تو جواب کاریوتایپ

گفتن مثل این میمونه که تهران رو بعضی جاها طهران می‌نويسن  که هیچ فرقی باهم ندارن 

یا مثال دیگه ای که زدن این بود که وارونگی من حکم دست چپ های جامعه رو داره یعنی یه آدم راست دست و چپ دست هیچ فرقی باهم ندارن جز چپ دست بودن اون شخص 

سر بارداری قبلیم که مرده زایی داشتم جنین رو دادیم آزمایش و کاریوتایپش رو هم بررسی کردن و مشکلی نداشت

سر بارداری آخرمم که خداروشکر دخترم رو ازش دارم تو بارداریم آمینوسنتز شدم و کاریوتایپ دخترم رو بررسی کردن و خداروشکر اونم مشکلی نداشت 

حالا واقعا نمیدونم شاید به قول اون دکتر ژنتیک دخترم وارونگی رو از من به ارث برده باشه ولی اون قدر بی اهمیته که گزارش نکردن تو جواب کاریوتایپ

پس الان شما با وجود وارونگی کروموزوم نه دوتا بچه دارین ؟ منم وارونگی دارم و سه تا سقط داشتم پس میشه ...

وارونگی من p12q13 هست 

هر چند چندین جا خوندم که وارونگی های کروموزوم ۹ اکثرا واریانت طبیعی هستن یعنی فرد کاملا سالم و عادیه و هیچ مشکلی نداره ولی گاهی ممکنه به صورت سقط مکرر یا ناباروری خودشو نشون بده 

ولی خب همه دکترا به من با قاطعیت میگفتن ربطی نداره و حتی با وجود مرده زاییم باز هم ذره ای بهش اهمیت ندادن و ازش به سادگی رد شدن 

وارونگی من p12q13 هست هر چند چندین جا خوندم که وارونگی های کروموزوم ۹ اکثرا واریانت طبیعی هستن یعنی ...

خیلی ممنونم عزیزم که جوابمو دادی ...خیلی تاپیک های شمارو دنبال میکردم ببینم نتیجه چی شد .انشالله خدا دخترتون رو براتون حفظ کنه .🌺🌺

خیلی ممنونم عزیزم که جوابمو دادی ...خیلی تاپیک های شمارو دنبال میکردم ببینم نتیجه چی شد .انشالله خدا ...

ممنونم عزیزم 

نگران نباش انشاالله همه چی درست میشه و یه بارداری راحت و موفق و فرزند سالم رو براتون آرزومندم 

ممنونم عزیزم نگران نباش انشاالله همه چی درست میشه و یه بارداری راحت و موفق و فرزند سالم رو براتون آر ...

عزیزم یک سوال دیگه آیا شما مجدد برای بچه دوم اقدام کردین ببینی باردار میشی یا نه و روال چطوره ؟ قصدش رو نداری چون اکثرا با این مشکل فقط تونستن یه بچه بیارن 

عزیزم یک سوال دیگه آیا شما مجدد برای بچه دوم اقدام کردین ببینی باردار میشی یا نه و روال چطوره ؟ قصدش ...

نه عزیزم فعلا قصد بارداری مجدد ندارم

اونقدر مشکلاتم تو بارداری هام زیاده که هر چی بیشتر میگذره و بیشتر بهش فکر میکنم از بچه دوم پشیمون میشم