2777
2789

منم این هدفمه در اینده ک حتی اگ بچه دارم شدم بازم انشاالله بتونم یه بچه رو سرپرستیش رو بر عهده بگیرم

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درود بر شرفتون 🥺🥺

درود بر شرف خودت عشقم

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

درد بچوده ناو زگیان چسه دی 😐 یکم سنگینی هم خوعه

افرین دیاره گیوته خاسگی ....

ولا سنگینی ک خاسه وقول ته بعضیا شوره درآوردنه اصلا کسی پیول نیره ژن بخوازه بعد هه شیو شیو کن

کورد۹۸.. ..https://daigo.ir/secret/2840505080

افرین دیاره گیوته خاسگی ....ولا سنگینی ک خاسه وقول ته بعضیا شوره درآوردنه اصلا کسی پیول نیره ژن بخوا ...

عزیزی

شیو چسه کوره 

آیم حوصله خویش نره 

بعضیه لیان دیان اوشن دوس پسرم نیزام چ 

خداوکیل خاون خاص داشتون شار ودرن کد 

جوت وچشتیله چ گیسیان بورن 

🥺🤍بزرگ ماییییی فرشته مهربون

نفرمایید اقا ماشااالله

چاکرتونیم

به ناهید خانوم نگی هاا ولی اقا ماشالا دورت بگرده 🙄🤣

نه عشقم مگ از جونم سیر شدم ک برم بگم😂😂

خدا نکنه ما قربونتون بریم

عزیزیشیو چسه کوره آیم حوصله خویش نره بعضیه لیان دیان اوشن دوس پسرم نیزام چ خداوکیل خاون خاص داشتون ش ...

وضع خررراوه انصافا گیوت خاس کم پیدا بووو منطقهخومان باز خوبه بقیه جای تر واقعا خرراوه مجردو شیو داریش نیره 

کورد۹۸.. ..https://daigo.ir/secret/2840505080

اره خودت ک می‌دونی الم شنگه به پا میکنه 🤕من نوکریم 🤍🙂

😂😂🤣

شوما عشق مایی والسلام

وضع خررراوه انصافا گیوت خاس کم پیدا بووو منطقهخومان باز خوبه بقیه جای تر واقعا خرراوه مجردو شیو داری ...

دقیقا 🙂🙂🙂

فریه حال آیم گری عه همجنسیله ارزش گشت جوتیله هاوردنسه خوار 🙂

منطقه خومان هم خوبه :)