2777
2789

اون تاپیک قبلی ک قفل شد 

دوستای خوب نی نی سایتم

عزیزانی ک همدردی کردین راهنمایی کردین 

ازتون ی خواهش دارم این قضیه وروش دزدی رو بین بزرگترای فامیلتون بگید ب گوششون برسه 

دیگه کسی خدایی نکرده بااین شیوه ازش کلاهبرداری نشه 

بهشون بگید اگر یه ماشین جلوشون وایساد و خواست افراد نیازمند معرفی کنند نذری بدن یا کمک کنن بعد طلااهاشونو خواستن ببینن ب هیچ عنوان طلا ندن 

تونستن قایمکی ازطرف فیلم بگیرن 

سوئیچ ماشینو بردارن برن سمت خیابون دادبزنن تا بگیرنشون

نذارید با  سواستفاده از اعتقاداتتون ازتون سواستفاده کنن

دوستتون دارم ک انقدر خوبید💞💞💓

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بیشتر دست میزارن رو افراد متعصب و مقید به مقدسات و دستتون دردنکنه برای آگاه کردنمون عزیزم ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

اخه مامانتونم خیلی ساده اس

عزیزم 

تاپیک قبلیمو بخون 

خیلیا با کلی زرنگی گول خوردن 

نمیدونم اون کاغذی ک دست مامانم دادن چی بود ک تابعش کرده 

اینا هم دست میذارن رو آدمای بی شیله پیله 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

آره بیشتر دست میزارن رو افراد متعصب و مقید به مقدسات و دستتون دردنکنه برای آگاه کردنمون عزیزم ...

فداتشم گلم 

انشالله دستشون رو بشه 

این زجرو یک ماهه منوخانواده ا م داریم میکشیم 

این تاپیکو زدم خدایی نکرده کسی دیگه گول نخوره 

تو محل ما با این روش چندتا پیرزن دزدی شده

متاسفانه خیلی زیاده 

ماهم نشنیده بودیم 

خیلیا هم خبرندارن

فداتشم گلم انشالله دستشون رو بشه این زجرو یک ماهه منوخانواده ا م داریم میکشیم این تاپیکو زدم خدایی ن ...

خدا لعنتشون کنه خدا ازشون نگذره نه میتون طلا و جواهرات بندازیم نه میتونیم ماشین تو خیابون پارک کنیم دیوانه مون کردن و دمتون گرم گلمم  خدا بلایا رو ازتون دور کنه ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

عزیز دلم

تاپیک هات رو خوندم

خیلی ناراحت شدم روز خوش نبینه اونی که اینطوری مادرت رو اذیت کرده

بیشتر از ضرر مالیش اون شوک و حال بدی که به طرف دست داده آزار دهنده است

دعا می کنم زودتر حال مادرت خوب بشه

مرسی از اطلاع رسانی و آگاه سازیت گلم

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
خدا لعنتشون کنه خدا ازشون نگذره نه میتون طلا و جواهرات بندازیم نه میتونیم ماشین تو خیابون پارک کنیم ...

خودمون باید حواسمون جمع کنیم 

ب هم اطلاع بدیم 

آگاه کنیم. همچنین عزیزم بلاازشما وخانواده گلت ب دور

من صبح واسه مامانم تعریف کردم عزیزم

خوب کاری کردی 

خدا مادرتو حفظ کنه عزیزم

عزیز دلمتاپیک هات رو خوندمخیلی ناراحت شدم روز خوش نبینه اونی که اینطوری مادرت رو اذیت کردهبیشتر از ض ...

قربونت برم عزیزم 

ما که یک ماهه زندگی نداریم 

درد خیلی بدیه 

تنها کاری ک تونستم انجام بدم اینجا بگم بقیه مراقب باشن 

بلا ازتون دور باشه گلم

خودمون باید حواسمون جمع کنیم ب هم اطلاع بدیم آگاه کنیم. همچنین عزیزم بلاازشما وخانواده گلت ب دور

گلم افرادی مثل شما که ضرر و آسیبی دورازجونتون متحمل شدن و دیگران رو آگاه و مطلع میکنن گلللل بهشتی هستن خدا خیرتون بده دورتون بگردم دستتون دردنکنه امیدوارم مادرتون بتونه بپذیره و با این درد کنار بیاد خدا لعنتشون کنه الان میدونم تو دل اون مادر چه خبره خاک عالم تو سرشون عزیزم ...

گلم افرادی مثل شما که ضرر و آسیبی دورازجونتون متحمل شدن و دیگران رو آگاه و مطلع میکنن گلللل بهشتی هس ...

الهی فداتشم 

ممنون از دعای قشنگت برای مادرم 

خدا خانوادتونو براتون حفظ کنه و بهترینها نصیبتون❤