2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک بد اینکه طلاهای مامانمو دزدیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 37 پست
الهی فداتشم ممنون از دعای قشنگت برای مادرم خدا خانوادتونو براتون حفظ کنه و بهترینها نصیبتون❤

بزرگوارین شما لطف دارین ممنونم از دعااای زیباتون 🌺🌺🌺

زنده و سلامت و خوشوقت باشین الهی امین ❤️❤️❤️

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت عزیزم هم چنین خدا مادر شما رو حفظ کنه و حالشون زود زود خوب شه

❤❤💖💖💖

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

من تاپبک رو خوندم...بنظرم باید خداروشکر کنید که مامانتون طلارو دادن ممکن بود اگه مقاوت میکرد بلای خی ...

بله عزیزم 

جای شکرش باقیه 

امامامانم تمام گذشته ش زنده شد براش

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

عزیرم این روش دزدی حتی کلیپ ساختگیش هم درست کردن خانم های مسن مواظب باشن من یکسال پیش این کلیپ رو دیدم توی اون مسیری که مادرتون اومده این پرایدهم بوده ببینند دوربین نیست تا شماره پلاکشو بردارن 

عزیرم این روش دزدی حتی کلیپ ساختگیش هم درست کردن خانم های مسن مواظب باشن من یکسال پیش این کلیپ رو دی ...

حیف ک ما ندیده بودیم 

دوربین فیلم گرفته پلاک نداشته شیشه ها دودی

وای دقیقا همیییین مدل دزدی از یکی از خانمای مسن ما فامیل ما هم‌شده 

به خدا فک کردم یکی بچه های اونی انقدر داستانت دقیق بود 

منتها طلای ایشونو تابستون دزدیدن 

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

ببخشید ناراحت نشی گردن دزد ننداز مامانت ساده ترین آدم روی کره زمینه بنظرم هیچ وقت نذارید تنها از خونه بره  از اولم اینجوری ساده بوده ؟

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.

دقیقا همین اتفاق 6سال پیش برای مادرم افتاده گفته بود این نایلونا پر پول طلاهاتو بده یکم بمالم ب این نذریا نایلونارو اورد همش روزنامه یعالمه طلا رو داد رفت 

پســـرم داشتـن تو بهترین داری دنیــاسkarenm🤍
ببخشید ناراحت نشی گردن دزد ننداز مامانت ساده ترین آدم روی کره زمینه بنظرم هیچ وقت نذارید تنها از خون ...

مامان و منو میخای بری دم کوچه میگف من میدونم براچی میری پشت سرمم چشم داره الکی اداش میشه

پســـرم داشتـن تو بهترین داری دنیــاسkarenm🤍
غیر ممکنه نداشته شاید پشت شیشه ها زده یا جلو داشته یاعقب وگرنه ماشینش توقیف میشه

نه جلوی ماشین پلاک داشته نه عقبش 

شاید مامانمو تعقیب میکرده شاید از یکی از پارکینگ های نزدیک اومده بیرون‌

ب هرحال تودوربین پلیسم دید پلاک نداشته 

وای دقیقا همیییین مدل دزدی از یکی از خانمای مسن ما فامیل ما هم‌شده به خدا فک کردم یکی بچه های اونی ا ...

منم نشنیده بودم تااینکه سر مامانم اومد

ببخشید ناراحت نشی گردن دزد ننداز مامانت ساده ترین آدم روی کره زمینه بنظرم هیچ وقت نذارید تنها از خون ...

عزیزم تاپیک قبلو بخون نزدیک چندصد نفر گفتن باهمین شگرد سر نزدیکاشون  همین بلا اومده 

اکثرا هم گفتن طرفی ک ازش دزدی شده زرنگ بوده 

خدا سر کسی نیاره