2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک بد اینکه طلاهای مامانمو دزدیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 37 پست
دقیقا همین اتفاق 6سال پیش برای مادرم افتاده گفته بود این نایلونا پر پول طلاهاتو بده یکم بمالم ب این ...

خدالعنتش کنه

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

عزیزم تاپیک قبلیمو بخون خیلیا با کلی زرنگی گول خوردن نمیدونم اون کاغذی ک دست مامانم دادن چی بود ک تا ...

سلام عزیزم 

این روشا درسته و نمیشه گفت باور نمیکنم فکر کنم یه جور هیپنوتیزم باشه چون عادی اگه بهمون بگن طلا بده که نمیدیم 

یکی میشناسم راننده هست میگفت یکی آمد جلو درب ماشین حتی پیاده هم نشده باهاش حرف زده بود 

میگفت ناخودآگاه دست کردم ۵ میلیون از داخل ماشین برداشتم بهش دادم میگه هنوز که هنوزه نمیدونم چرا پول رو بهش دادم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا به همین روش از مادر من هم دزدی شد . خیلی سال پیش و یادمه که گرفتنش ولی چون ما شکایتمون توی کلانتری جا مونده بود و به دادگاه ندادیم نتونستیم کاری بکنیم . حتما شکایت کنید پیدا میشه . اگه خواستی برای همدردی مادرم با مادرت حرف میزنه‌ و دلداری میده که تنها نیستی خواستی شماره برار

راضی باش به رضای خدا 
سلام عزیزم این روشا درسته و نمیشه گفت باور نمیکنم فکر کنم یه جور هیپنوتیزم باشه چون عادی اگه بهمون ب ...

فقط خدا لعنتشون کنه 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

سلام عزیزم ببخشد مامانت زیاد حرف میزنه؟؟؟یا اینکه کم خواب شده شبا و خاطرات قدیمشو هی مرور میکنه؟یا ا ...

اتفاقا اصلا حرف نمیزنه 

من هی باهاش حرف میزنم تا آروم بشه در حد چندکلمه از اشتباهاتش رودروایسی های گذشته اش میگه

دقیقا به همین روش از مادر من هم دزدی شد . خیلی سال پیش و یادمه که گرفتنش ولی چون ما شکایتمون توی کلا ...

شما برای کدوم شهری 

سلام عزیزم ببخشد مامانت زیاد حرف میزنه؟؟؟یا اینکه کم خواب شده شبا و خاطرات قدیمشو هی مرور میکنه؟یا ا ...

نه خدا رو شکر مادرم کنار اومده باهاش برای ۸ سال پیشه این موضوع.

راضی باش به رضای خدا