2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کروم بخور و درکنارشcla1000 

دمنوش سماق و زنجبیل و دارچین قبل خواب 

تا اخرای اسفندماه ۱۰ کیلو وزن کم میکنی 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

سلام منم برای لاغری درگیرم کلی هم قرص و رژیم اینجور چیزا خریدم 

ولی الان رژیم فست گرفتم ولی دلم میخواد یه گروه باشیم بهم انگیزه بدیم 

اگه پایه این گروه بزنیم باهم در ارتباط باشیم 

من امروز دراین باره تاپیک هم زدم 

ازکجا تهیه کنم

داروخانه داره 

تقریبا ۱ تومن جفت دوتا قرص هایی ک بهت گفتم برات درمیاد

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

کروم چیه

قرص کروم 

باعث میشه متابولیسم بدن خوب کار کنه و ریزه خواری نکنی و سراغ شیرینی نری 

قرص کروم باعث میشه متابولیسم بدن خوب کار کنه و ریزه خواری نکنی و سراغ شیرینی نری

من سه ماهه کروم هم میخورم انصافا روی میل به شیرینجات تاثیر خوبی گذاسته اما بازم نیاز هست رژیم رعایت بشه 

چند گرفتی؟ولی بعضیا راضی بودن گفتن یه ماهه ده کیلو کم کردن

من ۱۰ تاشو گرفتم ۳۳۰ تومن 

عطاری به منم‌گفت تو یه ماه  ۱۰ کیلو رو کم‌میکنی اما وقتی اومدم نظرات رو خوندم دیدم توشون آمفتامین دارن همون تشکیل دهنده شیشه هست و واقعا ارزشش رو نداره این ضرر رو به بدن برسونیم اونم موقت باشه چون بعدش برگشت حتی چند برابر وزن قبلی هست 

من خیلی تحقیق کردم‌ واقعا ضررش بیشتراز اون ۱۰ کیلو کاهش موقتی بود خواهشن نخورید بجاش از داروخونه میتونید قرص های مجاز تهیه کنیدالبته اگه اصرار به مصرف قرص هست مثل خودم🙂

ولی اینبار دوست دارم در کنار مکمل های مجاز فستینگ بگیرم 

کسی پایه نیست؟؟؟؟