2777
2789
عنوان

یعنی چی آخه هی میگن قضاوت نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 111 پست
شما برداشتهاتون اشتباههبحث این کتاب خودشناسیه و درباره دیگران نظری نمیده همه حرفش اینه که ویژگیهایی ...

فصل اول و دوم بله به این شکل بود و بهم کمک کرد ولی راجب فصل یوم باهاتون موافق نیستم

صفحه 51 اواسط صفحه که راجب مایک نوشته به این اشاره کرده که به دلیل تنفر از احمق ها اونها رو به خودش جذب میکنه و دقیقا جمله بعدش اینه که "این نسئله قانون روحی است_جهان هستی هماره ما را به گونه ای هدایت میکند تا تمامیت وجودمان را بپذیریم..."

این یعنی منی که از دروغگو متنفرم اونا رو به خودم جذب میکنم؟! این تهدید نیست؟! که متنفر نباش و دوسشون داشته باش تا تو زندگیت نباشن؟!

نویسنده عاقل تر از اونیه که همچین تهدید رو به صورت مستقیم بیان کنه

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

فصل سوم صفحه 39 تا 51 راجب این موضوعهصفحه 46 همون جاییه که سعی میکنه خودشو جای بقیه بذاره

عزیزم نگاه کردم .منظور نویسنده اینه که یه شیطان نهفته تو وجود همه ما هست و چه بسا که ما هم اگر از کودکی در شرایط اون فرد زندگی کرده بودیم همون جنایت رو مرتکب میشدیم.

اصلا بحث تبرئه نیست میگه همه ما انسانها بسته به شرایط و موقعیت ممکنه شیطان درونمون بهمون غلبه کنه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این چه کمی به من میکنه غیر از تابوشکنی؟!چرا نباید چیزای زشت و کثیف تابو بمونن!!!به علاوه من هیچوق ...

عزمزم کلی مثال زدن واس کلی آدم با کلی مثال 

تو کتاب نوشته ک بگرد دنبال تنفرهای اطراف خودت  

منم‌ باهات موافقم ولی چون کتاب رو نخوندم نمیتونم دقیق بگم منظورش چیه

اون بیشتر میخواسته از بعد جامعه شناسی به مسئله نگاه کنه و بگه همه افراد جامعه توی مجرم و قاتل شدم کسی نقش دارن. به همین خاطره الان توی بعضی کشورا چند ساله حکم اعدام برای قتل عمد لغو شده. هرچند دین ما میگه با اینکه جامعه توی پرورش افراد نقش داره ولی در آخر خودمون تصمیم گیرنده هستیم. من اینو بیشتر میپسندم

ولی در کل کتاب روانشناسی زرد نخون، همه ش عقاید خود نویسنده ست و الزامی برای درست بودنش نیست

این حرفها باعث میشه که متجاوزا. پدوفیلها و جنایتکارا و...بیشتر از اینکه دنبال درمان و انسانیت باشن‌ دنبال درک شدن از جانب بقیه باشن! و با گفتن اینکه ما بیماریم خودشونو تبرئه کنه و کثافت کاریشونو با پروگی و بدون عذاب وجدان و با لذت تمااام ادامه بدن 

مثلا پدوفیل !بله وقتی باید گفت بیمار که خودش در کودکی مورد تجاوز قرار گرفته و الان تمایل به این کار خبیث داره اماااااا جلو خودشو گرفته و میره پیش روانپزشک تا درمان بشه‌ . اینو باید درک کرد. نباید قضاوت کرد و باید کمکش کرد چون قربانی شده و روحش زخمی شده. 

امااااا اون پدوفیلی که میشینه فیلم پور.ن کودک ازاری میبینه حسابی وجود کثیف و لعینشو تحریک میکنه میاد میوفته به جون بچه های مردم تجاوز میکنه حالشو میبره و نفر بعد و نفر بعد . این دیگه بیمار نییس یه جانیه هرز خطرناک که باید به بدترین وجه سر به نیست بشه که روح کودکان زمین رو زخمی نکنه. 

اگه کسی گناه و اشتباهی رو با لذت و همیشه انجام میده بیمار نیست جانیه!

پس قضاوت اگه همیشه و در همه جا اشتباه بود الان تمام قاضیان کره زمین باید میرفتن غاز بچرونن. 

فصل اول و دوم بله به این شکل بود و بهم کمک کرد ولی راجب فصل یوم باهاتون موافق نیستمصفحه 51 اواسط صفح ...

نه عزیزم به نظرم توضیحش یه کم پیچیده است وقتی نسبت به یه صفت گارد داری و اگه بهت نسبت بدن شدیدا آشفته میشی انگار نمیتونی بپذیریش یعنی تو وجودت پنهانش کردی اون شخصیت مایک هم نسبت به حماقت اینطور بوده .

در حالت عادی هیچ کس از دورغ خوشش نمیاد احساس شما طبیعیه مگر اینکه خیلی نسبت به این صفت واکنشتون شدید باشه.

دبی فورد که زرد نویسه و نظریاتش اصلا اهمیتی نداره.این بحث سایه ها یک فرضیه مطرح شده از طرف کارل یانگ ...

چه جالب ممنون که اطلاعاتتون رو دراختیارمون گذاشتید💖

بحث سایه ها واقعا برام جالب بود چون باعث شد با بخش هایی از وجودم که دوسشون نداشتم کنار بیام و انرژی خودمو صرف تنفر ورزیدن نکنم و در عوض از همونا برای پیشرفت استفاده کنم و ارتقاشون بدم

ولی فصل سومش که به بقیه ارتباط پیدا میکرد و به جهان بیرون ربط داشت بنظرم درست نبود

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

من دانشجوی روانشناسیم استادا میگن وقتی مراجع میاد باید نشون بدید که نسبت بهش دوست داشتن بی قید و شرط ...

چه جالب

من عاشق روانشناسیم و یکم اطلاعات دارم

ولی به عنوان فرد عادی در این حوزه دوست ندارم مجبور به پذیرفتن صفات منفی دیگران بشم و اونو به خودم ربط بدم و اعتماد به نفسمو تا این حد پایین بیارم

من هرچی فکر میکنم واقعا ربطی به این آدما ندارم و نمیتونم بپذیرم صفاتی که خودم به بند کشیدمشون رو آزاد کنم که احساس آزادی کنم

قضاوت نکنید برای امور شخصی و خصوصی انسان ها هست رفتاری که به دیگران مربوط میشه مثلا علیه فرد دیگه ای یا بچه صغیر این فرق میکنه بیشتر مخاطبش مردم فضول مثل ایرانیا هستش 

وای وای یاد قانون جذب افتادم،میگفت وقتی یه فرد خیانتکار میبینید و ازش حالتون بهم میخوره یعنی شما درواقع از خودتون حالتون بهم خورده و همون ویژگی اخلاقی دارید !!!!!

چون یه احساس تنفر در شما ایجاد کرده

بزور میخواست بگه مشکل از خودتونه

غروب همیشه واسه من نشونی از تو بوده..

تفسیری که من داشتم این بود که 

هر صفتی در عالم تو یک پیوستاره از کم کم بگیر تا شدید و وحشتناک 

و هر خصلتی توی بشر می بینیم درون ما هم هست 

قاتل ،همه مون یه جورایی هستیم آیا فکر مردن کسی حاکمی جبار نبودیم 

حیوان آزار نبودیم...

خلاصه این صفت‌ها تو وجود ماست 

و اگر بنا به شرایطی بالا اومد 

بشناسیم شون و به سمت راه درست پیش بریم

خوب همه نویسنده ها لزوما درست نمیگناما اینکه همه ادم ها ممکنه توی وجودشون این ویژگی های ترسناک رو دا ...

صادقانه من با این قضیه که میگن انسان ها با هم فرق دارن موافقم و دنبال یکسان سازی نیستم

این دنیا از یه قانون عادلانه برای همه پیروی نمیکنه و این از بدو تولد مشخصه

همینکه اثر انگشت هر انسانی مختص به خودشه یه مهر محکم برای اثبات این موضوعه که خدا هم میخواد اینو به ما بفهمونه

این مقایسه ها باعث میشه ناخوآگاه خودمون رو به اون افراد نزدیک کنیم تا ببینیم چی پشت سر گذاشتن که الان این نقطه هستن

درصورتی که برای خود روانشناسش آره ولی این موضوع اصلا به درد منه مخاطب نمیخوره