2777
2789
عنوان

یعنی چی آخه هی میگن قضاوت نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 111 پست
هیچکس نمیتونه اون رفتارها رو توجیه کنه و احساس تنفر نسبت به جنایتهای هالیوود طبیعیه ..وقتی میگیم همه ...

درسته حق با شماست

من قبل از گفت و گو اینجا فکر میکردنم احساس تنفرم یه نوع قضاوته

حالا متوجه شدم نیازی نیست از این حس بترسم و از نفرین های کسایی که این حس رو قضاوت میدونن و آرزو میکنن سر قضاوتگر بیاد

درواقع اینکه بهشون آسیب نمیزنم یعنی قضاوت نکردم و تحلیل کردن و احساسات منفی ای که بهشون دارم طبیعیه

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

کتاب معرفت نفس مصطفی نیک اقبال را بخون یا کتابهای دیگه البته بهترین راه تمرکز و مراقبه هست

بله متشکرم💖

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دقیقاً...شناخت دنیای بیرون و تحلیل آزادانه‌اش بدون ترس خیلی خوبه. اینطوری می‌تونیم واقعیتها رو ب ...

درواقع این چیزی بود که من میخواستم بهش برسم

ممنونم ازتون💖

ببینید، داستان صدام حسین می‌تونه یه مثال خوب برای این بحث باشه.... اون توی بچگی خیلی سختی کشید،پدرش ...

درسته منظور شما اینه که باید ویژگی هایی منفی ای که ممکنه ناخواسته بروز پیدا کنن رو بپذیریم و با پذیرفتنشون اونها رو تحت مالکیت خودمون دربیارم که بتونیم در شرایط خاص پیش بینی و کنترلشون کنیم

درواقع نویسنده تو این فصل با بدترین ویژگی آدمها میخواسته عمق فاجعه رو برای مخاطب به نمایش بذاره تا مخاطب انرژی و زمانی رو که صرف سرکوب ویژگی های بدش میکنه رو صرف کنترل و تصرفشون بکنه و با این کار احساس آزادی خیال،رهایی و آرامش رو به مخاطب القا کنه

اوایل که سعی میکردم خودم رو جای افراد منفور ذهنم بذارم،بهم برمیخورد و حس میکردم دارم تلاشام رو برای خوب بودن نایدیده میگیرم

صادقانه هنوزم خیلی باهاش کنار نیومدم اما به اندازه اول هم گارد ندارم

چه بد...متاسفممن معتقدم که نیمه تاریک وجود داره ولی شامل همه صفات منفی دنیا نمیشهخیلی چیزا واقعا هیچ ...

دقیقا همینطوره ، یه مثال میزنم برات

میگفتن اگه کسی باهاتون رفتار بدی داره اون انعکاس درون خودتونه،مشکل از اون نیست؛ ببینید شما چه انرژی دارید که طرف برگشت بهتون توهین کرد !!

قشنگ عقده درونی ینفرو مینداخت گردن خودت.

غروب همیشه واسه من نشونی از تو بوده..

دقیقا همینطوره ، یه مثال میزنم براتمیگفتن اگه کسی باهاتون رفتار بدی داره اون انعکاس درون خودتونه،مشک ...

با اینکه میگن مشکل از طرف مقابل نیست واقعا مخالفم؛طرف رسما یه بددهن عقده ایه

یکی از کاربرای اینجا گفت پذیرش یا درک کردن طرف مقابل به معنی توجیه رفتار زشتش نیست و بنظرم درست بود

کلا آدمای الان بیشتر به دنبال توجیه هستن نه حتی حقیقت و تلاش برای تغییر

ولی من جدیدا متوجه شدم اینکه مثلا یه نفر به خوش اجازه میده بهم توهین کنه درواقع بخاطر اینه که من میدون رو براش خالی کردم

قبلا از دعوا و اعصاب خوردی میترسیدم و سکوت میکردم،ولی الان واقعا ترجیه میدم یه بار برای همیشه حد و مرزا رو مشخص کنم که طرف مقابلم از حد خودش فراتر نره

مطمئن نیستم ولی این مسیر رو هم امتحان میکنم