2777
2789
عنوان

یعنی چی آخه هی میگن قضاوت نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 111 پست

این قضاوت نکن رو آدم بدها باب کردن کسی هیچی بهشون نگه

اینی که از هرچی بدت بیاد جذب میکنی هم چرته

من روانشناسی میخونم اینا کتابای زردن خوندنشون نه تنها فایده نداره ضررم داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا حالت تهدید داره انگار میخواد به زور بهت بقبولونه که همه رو دوست داشته باشخب این یه امر غیرممکن ...

میشه بگی کدوم صفحه؟ من این کتابو چند سال پیش خوندم برم اون قسمت رو نگاه کنم بیام بهت جواب بدم.

چقدر چرت بوده 

حق داری 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

میدونی دوست عزیز یه روانشناسی میگفت انسان از یه طرف سرش بالا از یه طرف پایین نمیدونم حالا درست بیان میکنم یا نه اما منطورش این بود که از یه طرف به شدت توانایی تعالی و بزرگی داره و از یه طرف پست ترین موجودات بودن رو و مرز این دو تا خیلی خیلی خیلی باریکه و وقتی نویسنده نیمه تاریک وجود اینطور میگه به این معناست که انسان بی عیب وجود نداره و یه زمانی شاید ما هم بشیم مثل اون فرد منفوری که ازش حرف میزنی روش ننوشته که کی از فردا خبر داره؟ اونا هم که از شکم مادرشون متجاوز و قاتل نبودن ببین کلا تجربه به من ثابت کرده هرچیزی رو که منع کنی به سرت میاد دروغ ندارم اما خودم اکثر وقتا خیلیا رو قضاوت میکنم که اشتباهه💔

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
حتی خیانتکار و قاتل؟!یا حتی درورو و دروغگو و دو به هم زن؟!اگه این آدما توسط بقیه درک بشن از اونجایی ...

عزیزم درک کردن با تایید کردن یا توجبه کردن فرق داره

یه متجاوز باید مجازات بشه، باید به صورت قانونی تحت پیگرد قرار بگیره

اما از اون طرف توی خیلی از کشورهای پیشرفته روانشناس ها و دانشمندهای علوم رفتاری دارن برای درک این مجرمین تلاش میکنن، سعی میکنن فاکتورهای محتلفی که باعث میشه یه انسان به همچین جایی برسه رو بشناسن و روند به اونجا رسیدنش رو بفهمن

اینا هیچ تضادی با هم نداره

مثال دیگه اش میشه بدگویی کردن، ممکنه یه ادم از روی حسادت پشت سر شما بدگویی کنه، اینکه شما درک کنید علت بدگویی رو درک میکنید دلیل نمیشه که دلخور نباشید یا فاصله نگیرید

قبول دارم کار سختیم هس

راستش برای من غیرممکنه

اولش فکر کردم شاید فقط خودم این حس بد رو پیدا کردم و شاید خودرای و بی منطقم؛ولی با نظرات بقیه فهمیدم تنها نیستم

این نویسنده جوری راجب کتابش حرف میزنه که انگار وحی منزله و صادقانه حس خوبی نگرفتم

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

حتی خیانتکار و قاتل؟!یا حتی درورو و دروغگو و دو به هم زن؟!اگه این آدما توسط بقیه درک بشن از اونجایی ...

شما برداشتهاتون اشتباهه

بحث این کتاب خودشناسیه و درباره دیگران نظری نمیده همه حرفش اینه که ویژگیهایی که تو وجود بقیه هست و برات خیلی آزاردهنده هست تو سایه خودت هم هست .

من جایی ندیدم بگه اونا رو قضاوت نکن که سر خودت میاد!!!

تمام تلاش نویسنده پیدا کردن لایه های پنهان خود شخص هست  و پذیرفتنش.

این قضاوت نکن رو آدم بدها باب کردن کسی هیچی بهشون نگهاینی که از هرچی بدت بیاد جذب میکنی هم چرتهمن رو ...

دقیقا یه تهدید توخالی تو حرفاشون وجود داره

خیلی برام مهم نبود نظر نویسنده چون اون فقط یه نفره با نظر شخصی خودش

ولی یکم بیشتر دقت کردم دید این نوع تفکر بین مردممون هم شیوع پیدا کرده

قضیه کارما و اینکه خدا انسان رو جای کسی میذاره که قضاوتش کرده و...تو فضای مجازی هم زیاد شده

درصورتی که ما باید تفکر کنیم و اونچه به نظرمون ناپسند میاد رو انجام ندیم درست مثل گفته لقمان

از لقمان حکیم پرسیدند: ادب را از چه کسی آموختی؟ در پاسخ گفت: از بی ادبان. هرچه از ایشان در نظرم ناپسند آمد از انجام آن پرهیز کردم.

نه اینکه از فکر کردن بترسیم و بدتر از اون بیایم همون ویژگی رو تو خودمون پیدا کنیم!!!

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

میشه بگی کدوم صفحه؟ من این کتابو چند سال پیش خوندم برم اون قسمت رو نگاه کنم بیام بهت جواب بدم.

فصل سوم صفحه 39 تا 51 راجب این موضوعه

صفحه 46 همون جاییه که سعی میکنه خودشو جای بقیه بذاره

دقیقا یه تهدید توخالی تو حرفاشون وجود دارهخیلی برام مهم نبود نظر نویسنده چون اون فقط یه نفره با نظر ...

دبی فورد که زرد نویسه و نظریاتش اصلا اهمیتی نداره.این بحث سایه ها یک فرضیه مطرح شده از طرف کارل یانگ هست فرضیه یعنی نظر اون نه چیزی که اثبات شده. تو روانشناسی امروز یونگ اهمیت زیادی داره ولی خیلی حرفهاش مثل همین بحث سایه ها یا آرکیتایپتها شبه علم و خرافات تلقی میشه.

میدونی دوست عزیز یه روانشناسی میگفت انسان از یه طرف سرش بالا از یه طرف پایین نمیدونم حالا درست بیان ...

خب فکر نمیکنید ترسیدن از اینکه فکر کنید چقدر وحشتناکه؟!

نداشتن قدرت تفکر به مراتب برای یه انسان بدتره

اینکه حتی به خودمون اجازه ندیم کاری رو خوب یا بد بدونیم،پس عقل و منطق به چه کارمون میاد؟!
من فکر نمیکنم خدا ما رو بابت چیزی که نمیدونستیم مجازات کنه

ما فقط داریم سعی میکنیم بهترین مسیر رو برای زندگیمون پیدا کنیم چرا باید بترسیم؟!

ما که قرار نیست با حرف یا کارامون دل کسی رو بشکنیم قاضی هم نیستیم که مجازات کنیم

راستش برای من غیرممکنهاولش فکر کردم شاید فقط خودم این حس بد رو پیدا کردم و شاید خودرای و بی منطقم؛ول ...

من دانشجوی روانشناسیم استادا میگن وقتی مراجع میاد باید نشون بدید که نسبت بهش دوست داشتن بی قید و شرط دارین و برای درمان لازمه که اون بتونه همه چیز رو بهتون بگه بدون ترس از قضاوت و بقیه ی مراحل درمان براش طی بشه 

- حامی حقوق حیوانات 🐾🎀🧡
عزیزم درک کردن با تایید کردن یا توجبه کردن فرق دارهیه متجاوز باید مجازات بشه، باید به صورت قانونی تح ...

من با درک کردن مشکلی ندارم عزیزم و میفهمم که شرایط بد چقدر تاثیرگذاره

ولی نویسنده تو این فصل ازمون میخواد همون ویژگی ها رو تو وجودمون پیدا کنیم و این به نظر من غلطه

این یه نوع پرورش ویژگی منفیه که میگه تمام اون چیزی که بقیه هستن، تو وجود ما هم هست

نویسنده میگه باید همه رو دوست داشته باشم و با قضاوت نکردن و پیدا کردن اون ویژگی منفی تو وجودم، این دوست داشتن رو نشون بدم

من با درک کردن مشکلی ندارم عزیزم و میفهمم که شرایط بد چقدر تاثیرگذارهولی نویسنده تو این فصل ازمون می ...

خوب همه نویسنده ها لزوما درست نمیگن

اما اینکه همه ادم ها ممکنه توی وجودشون این ویژگی های ترسناک رو داشته باشن حرف بی راهی نیست

ربطی هم به پرورش ویژگی های منفی نداره

این اتفاقا باعث خودآگاهی میشه