2777
2789

بچه ها  من هیچوقت از نظر مالی سختی نکشیدم پدرم همیشه بهترین هارو برام فراهم کرده ‌ شده ساعت ۲ شب رفته برام غذایی و که خواستم از بیرون گرفته پولکی نیستم ولی خیلی لوس بار اومدم باید همیشه بهم توجه بشه . ایشون همون پسریه که گفتم از نظر اخلاقی و رفتار و همه چیز عالیه و خیلی جنتلمنه. اینجوریه ک وقتی بیرون میریم اجازه نمیده من دست به جیب بشم خودش حتی پول اسنپمم حساب میکنه . جاهای گرون میریم و خلاصه از این نظر اوکیه . خودمم بارها وقتی رفتیم بیرون ازش خواستم اجازه بده من حساب کنم ولی نمیزاره بهش برمیخوره.  من خوابگاهم و الان امتحاناتمع یک هفته اس معده درد دارم و هیچی هم نمیخورم بارها بهش گفتم مثلا  غذا ندارم اهمیتی نداد ! دیروز مثلا میخواستم خودم رو لوس کنم امتحان داشتم گفتم میشه برام خوراکی بگیری گفت بیکار نیستم برم سوپری !! بعد رفت برای دوستاش غذا گرفت از بیرون ! حتی امروز هم بحث رو کشش داد گفت من بیکار نیستم نیم ساعت از وقتمو بزارم برای تو برم تا سوپری !!!! خوراکی و این چیزا بهانه است بچه ها فقط اینکه برام ارزشی قائل نشد و اهمیتی نداد خیلی بهم برخورد و تصمیم گرفتم تمومش کنم . البته این بهانه اس چون موضوعات دیگه ای هم هست 

پس نباشی از ناامید شوندگان ❤️‍🔥🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم والا😅

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بله دقیقا بهانه ست چون مشکل اونم خوراکی خریدن نیست

وقتی رستوران خوب میبرتت میتونه واست خوراکی هم بخره ولی لوس بودنت خسته‌ش کرده و شمام مشخصا معلومه از این اخلاقی که داری ناراحت نیستی، حتی مایه مباهاتت هم هست

پس مشخصا این شخص یه جا یه چیزیو بهونه میکنه که دیگه باهات کات کنه

خودت که میگی وضعت خوبه، یک هفته هیچی نخوردی چون امیدوار بودی واست خوراکی بخره؟

بعد به افکار اونم فکر میکنی؟ که فقط حس میکنه داری ازش ارتزاق میکنی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بگو بیکاری که میری برا دوستات غذا میگیری ولی برا من که عشقتم هیچی نمیخری و برام ارزش قاعل نیستی حالاهم 

سی‌کتو بزن برو با رفیقات به سلامت🗿

تو اگر در پی آنی برو این منم که در پی خویشم و بس🤚💫

ارزش آدما به خوراکی نیست در ضمن آدم حتماً نباید چون تو خونه باباش همه چی دیده از پسری که هیچ تعهدی به آدم نداره انتظار داشته باشه براش همه چی بخره 

بخدا دوست پسر عابر بانک نیست 

با این طرز فکر به مشکل میخوری ، قشنگ معلومه از اونایی هستی که میگن حتما هر چی خواستیم باید در دسترس باشه 

زندگی بالا پایین زیاد داره فرض کن وارد زندگی مشترک بشی بیفتی رو دور بی پولی ، اونوقت میری خونه بابات میگی من این زندگی رو نمیخوام چون چیزایی که میخوام رو نمیتونم بخرم؟ نمیشه که 

پسره هم از دستت خسته شده داره کم کم فکر میکنه عابر بانکت شده 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫