2777
2789
عنوان

سرزمین مادری 🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 21540 بازدید | 313 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂.عجب مکافاتی .اصلا نمیبینم .شما قسمت سه رو برام توضیح بده 😂😂اونجایی ک کامرانی رو دید چجوری دید چ ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15342622/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D9%88%DB%8C%D9%84-%D8%B3%D8%B1%D8%B2%D9%85%D8%B3%D9%86-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D9%86%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D9%86-%DB%8C%D8%A7-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%86%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%D9%86?postId=368135739

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

واقعا نسل الان چقدر بیسواده که به رهی میگه رحیم یا رحیلرهی یه اسم قدیمی هست یه شاعر هم هست که اسمش ر ...

خب ممکنه اشتباه متوجه شده باشه اسمشو،،خیلیا خیلی چیزها رو نمیدونن دلیل بر بی سوادیه؟؟؟؟الان ادب شما اینو میرسونه ک خیلی باسوادین؟؟؟؟؟بابا تو خیلی خوبی

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

بسم الله الرحمن الرحیماقدس الملوک (بیتا فرهی) سه تا پسر دارهعبدالرضا (فرهاد قائمیان) اسم زنش جمیله ( ...

دستت درد نکنه عالی بود مرسی وقت گذاشتی😍😍

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

اگه من کارگردان فیلم بودم اینجوری تمومش میکردم😎😎

رهی خیلی پولدار و بالا مقام بشه 

شاپرک عاشقش بشه ولی رهی اونو نگیره

بعدش هردوتا عموها بیفتن زندان و حسابی شکنجه بشن 

بعد جمیله بره منت کشی رهی که آزادشون کنه

ولی رهی قبول نکنه 

و اون دوتا سگ جلو چشمایه رهی اعدام شن

و جمیله رو پرت کنه بیرون از خونش

بعدش یه مشت لات و لوت بریزن سر جمیله بک ن نش

بهمن و امیر هم بیفتن به گدایی و وقتی رهی اونا رو تو خیابون میبینه .بگه هی غلام سیاها بیاید کفشایه منو واکس بزنید

اون ناصر قصاب و پسرشم 

بیفتن دست ساواک تمام ناخناشون رو بکشن و چشماشون رو در بیارن و رو سرشون روغن داغ بریزن

و در آخر رهی تو خونه قشنگش با راضیه و جواد و زنش و بچه هاش

بخندن و شاد باشن

هرکی موافقه ادامه فیلمو من بسازم لایک کنه 

مرسی بلاخره یکی قشنگ توضیح داد

من چون فقط قسمت اولشو دیدم و پریشب و دیشب رو همش برام سوال بود این همون نوزاده؟ اگه آره که چه ربطی به اینا داره چرا به اینا عمو زنعمو میگه خیلی هم سرچ کردم هیچی پیدا نکردم 

اما الان باید برم تماشا ببینم ممنونم

الهی...خیلی باید مراقب روح و روان بچه هاتون و البته خودتون باشینبعدا تاثیر بد نذاره

بله ممنونم این فیلم منو پیر میکنه😅

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....