2777
2789
عنوان

سرزمین مادری 🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 21546 بازدید | 313 پست
از ترور شاه شروع شد فک کنم چون کسی ک میخواست ترورش کنه از حزب توده ایی ها بود شاه هم همه توده ایی ها ...

دقیقا

کلا بعد از ترور شاه کلا حزب توده جمع شد. ولی خیلی جالبه که ناصر فخرآرایی (کسی که شاه رو ترور کرد) اومده بود از پدر رهی اسلحه بگیره. من همه ش میگفتم اگه پدر رهی اون شب به پاسبونا گفته بود شاید تو دردسر نمیفتاد.

آره هست تو تلوبیونولی اگه از نتت سیر شدی اونجا ببین😑

😂.عجب مکافاتی .اصلا نمیبینم .

شما قسمت سه رو برام توضیح بده 😂😂

اونجایی ک کامرانی رو دید چجوری دید چیشد رفت اونجا ؟😂

اصلا کی ب رهی گفت احتمالا پسر جواد نیسی ؟😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاکلا بعد از ترور شاه کلا حزب توده جمع شد. ولی خیلی جالبه که ناصر فخرآرایی (کسی که شاه رو ترور کر ...

من اونجاهارو ندیدم اصلا . ولی حیاط ک میشست خیلی بد 😢دلم کباب شد براش 

ادم این فیلمارو میبینه دوس داره ک کل تازیخو از بر باشه تا اسم ها و اتفاقا براش اشنا باشن 

توی نماشا (سایت) ببینی بهتره.

قسمت ۳ رو اگه خدا بخواد فردا برات میگم😂

بی بی به رهی گفت که پسر واقعی جمشید اردکانی نیست. کامرانی از هم حزبی های جواد اردکانی بود ولی خیلی باهم اختلاف نظر داشتن چون اون میخواست کلا کشور رو ببره زیر سایه روسیه و به همین خاطر زیاد به روسیه رفت و آمد میکرد. وقتی میفهمه که جواد قراره با پادرمیونی عبدالرضا بهادری تبعید بشه، توی بیمارستان میکشدش و خودش رو به جاش جا میزنه و به خانواده رهی میگه که یه ماموریت حزبیه و جواد اون رو فرستاده. 

نه من هم قبلا دیده بودم هم هرشب از ifilm نگاه میکنم اون دوستمون گفت نیست من چک کردم دیدم هست

والا من دو قسمت اولشو ندیدم هر چی گشتم نبود تو تلوبیون

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

والا من دو قسمت اولشو ندیدم هر چی گشتم نبود تو تلوبیون

چرا هست عزیزم همین الان سرچ زدم دیدم

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
من اونجاهارو ندیدم اصلا . ولی حیاط ک میشست خیلی بد 😢دلم کباب شد براش ادم این فیلمارو میبینه دوس دار ...

خیلییییی

من اون لحظه که رهی توی سرما منتظر پدرش بود تا بیارنش و ببرنشون لب مرز ولی کامرانی اومد خیلی دلم براش سوخت

این اتفاقا برای یه بچه هفت ساله زیادی سخت بود

توی نماشا (سایت) ببینی بهتره.قسمت ۳ رو اگه خدا بخواد فردا برات میگم😂بی بی به رهی گفت که پسر واقعی ج ...

مرسی عشقم 😂😍

خیلی علاقه مند شدم بهش .چون تاحالا هم ندیدم جذاب برام 

خیلیییییمن اون لحظه که رهی توی سرما منتظر پدرش بود تا بیارنش و ببرنشون لب مرز ولی کامرانی اومد خیلی ...

ارع واقعا. کلی منت و حرف شنید تا بتونه با باباش بره روسیه حداقل ولی اون احمق اینم گرفت ازش