2777
2789
عنوان

سرزمین مادری 🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 21546 بازدید | 313 پست
جمیله گفت که فقط خودش میدونسته رهی نوه اقدس الملوکه، حتی یادمه گفت بعداً که از این قضیه مطمئن شد میت ...

عه فکر کردم عبدالرضا هم میدونه

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگم؟کامرانی اونا رو میفرستاده

چرا کامرانی؟

یعنی تا اخر راضیه نمیفهمه که کامرانی قاتل جواد بوده؟

برای سلامتی پدر و مادرم یه صلوات میفرستین.....امیدوارم همه لحظات زندگیتون پر از شادی باشه 
میشه یکیتون این هفت قسمتو اسپویل کنه میخوام از این به بعد ببینم

بسم الله الرحمن الرحیم

اقدس الملوک (بیتا فرهی) سه تا پسر داره

عبدالرضا (فرهاد قائمیان) اسم زنش جمیله (هنگامه قاضیانی)

حمیدرضا (امیرحسین آرمان) اسم زنش زهره (مریم شیرازی)

محمودرضا (پژمان بازغی) اسم زنش سوسن (میترا حجار)

جواد اردکانی (امیرآقایی) برادر ناتنی اقدسه

جمشید اردکانی هم برادر جواده و نمیدونم برادر اقدس هم میشه یا نه

جواد کمونیست میشه و اقدس اونو طرد میکنه که چرا رفتی تو قماش داس و چکشی ها 

جواد، حمیدرضا پسر اقدس رو هم مثل خودش کمونیست میکنه

زهره دختر اوس حسین کاشی کار هم کمونیست بوده و اینجوری با حمیدرضا آشنا میشه و ازدواج میکنن

ولی نه اوس حسین نه اقدس، موافق ازدواجشون نبودن

حمیدرضا بخاطر کمونیسم دچار دردسر میشه و جواد فراریش میده و با زنش میرن آذربایجان

بچه دار میشن معلوم نیست اسم بچه رو چی میذارن

اونجارو بمبارون میکنن و حمیدرضا میمیره و زهره خیلی بد زخمی میشه

زهره بچه رو ورمیداره میاد سمت تهران و زخمش عود میکنه و میفته گوشه خیابون تو تهران

قبلش رفته بوده در خونه بهادریا که بگه من زن حمیدرضام و این بچمونه و اینا

ولی جمیله راهش نداده بوده

جمشید و جواد پیداش میکنن و زهره میمیره و بچه میمونه

اینا میدونن که زهره کیه و چی شده و ...

اسم بچه رو میذارن رهی

جمشید بعد چند وقت کشته میشه و جواد بچه رو بزرگ میکنه

بعدم با راضیه (الهام حمیدی) ازدواج میکنه و رهی میشه پسرشون

ولی رهی این قضیه هارو اصلا نمیدونسته

بقیشو بعدا میگم شب بخیر🙂

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

وای...بنظرم یا اصلا سریال رو نبینین یا اینکه با خانواده نبینین

دوشبه از ناراحتی خواب ندارم یا تا صبح خوابشو میبینم بچهام تمام تکالیفشونو زود انجام میدن بزارم نگاش کنن الان یکم گوشی گذاشتم کنار بخوابم فقط ۸دقیقه دووم اوردم ازفکر وخیال تپش قلب گرفتم

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

بگم؟کامرانی اونا رو میفرستاده

بدبختا .اون از خانوادشون ک بهم ریخت و اردکانیو کشت و خودش اومد بیرون اونم از راضیه ک افتاد زندان .این کامرانی هم از همون اول بدبختی اورد برا این خونواده 

چرا کامرانی؟یعنی تا اخر راضیه نمیفهمه که کامرانی قاتل جواد بوده؟

این برای خودمم سواله چون رهی همون فصل ۱ دیگه میفهمه این قضیه تبعدیشون به روسیه و کشته شدن پدرش همه ش زیر سر کامرانی بوده ولی راضیه که با کامرانی روسیه بوده و میدیده که چقدر خوش خدمتی میکنه نه.

راضیه همه بدبختی هاش رو از چشم بهادری ها مببینه و از اونا انتقام میگیره ولی انگار نه انگار که کامرانی بود که جواد رو کشت.

بسم الله الرحمن الرحیماقدس الملوک (بیتا فرهی) سه تا پسر دارهعبدالرضا (فرهاد قائمیان) اسم زنش جمیله ( ...

وای تو رو خدا باقی ماجرا رو بگو 

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️