2777
2789
عنوان

دنده عقب داشت منو به کشتن می‌داد

696 بازدید | 35 پست

از بلوار رد شدم دم اذان بود داشتم به خودم می گفتم خوبه نایلون سفید دستمه و ماشین‌ها منو می بینن !! رسیدم و سط بلوار سمت راست رو دیدم ماشین نبود پامواز جدول وسط پایین گذاشتم یهو دیدم وسایلم ریخته وسط خیابون خانمه پیاده شد و تندتند می‌پرسید خانمه با پسرش اومدن کنارم اصلا نفهمیدم چی شد تندتند می پرسیدم شما کجا بودید من که خیابونو نگا کردم ولی شما رو ندیدم اونا هم همینو می گفتن  یه کم احساس درد داشتم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانمه همش می‌پرسید حالت خوبه منم گفتم آره خوبم نترسید خدا خیلی کمک کرد وگرنه الان باید تو سردخانه بودم  اونا عجله داشتن و دنده عقب اومده بودن و من اصلا فکر نمی کردم ماشین از سمت چپ بیاد

چیزیتون که نشد؟؟

پوست زانو ام کنده شده  کمی سردرد دارم شایدم ترسیدم ولی پای راستم درد داره   به هیچ کس نگفتم خانوادم نمی دونن می خوام صبح برم عکس بگیرم

وای خداخیلی به روت رحم کرده خواهر..صدقه دربیار

خیلی خدا رحم کرد  به لحظه نفهمیدم چی شد اصلا نمی دونستم کجا م وسایل م پخش شده بود و نایلون ها پاره    چند شب پیش خواب دیدم همسرم قربانی کرده و داشتم گوشت قربانی پخش می کردم

🥺ولی اونا باید میبردنتون همون لحظه

آوردنم خونه بنده خداها می رفتن خواستگاری دیرشون شده بود نخواستم خونه بچه ها بفهمن اتفاقی افتاده وگرنه می ترسن و همش دچار اضطراب می‌شن زمانی که خونه نباشم

آوردنم خونه بنده خداها می رفتن خواستگاری دیرشون شده بود نخواستم خونه بچه ها بفهمن اتفاقی افتاده وگرن ...

چقدر باشرفی

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

انگار عمر دوباره از خدا گرفتم یه لحظه مرگ رو به چشم دیدم فک کردم مرده ام   تصمیم گرفتم دیگه غصه نخورم و قدر زندگی رو بدونم بامرگ یه قدم فاصله داشتم  دنیا اصلا ارزش هیچ ناراحتی و غصه نداره یهو متوجه میشی همه چی تمومه

عزیزم 🥺

دلم برای پسره سوخت یه لحظه فک کردم پسر خودم و داریم خواستگاری میریم و استرس دیر رسیدن باعث شد عجله کنه  براشون آرزوی خوشبختی کردم بنده خدا پسره بی تجربه بود کم مونده بود کار دست خودش بده

دلم برای پسره سوخت یه لحظه فک کردم پسر خودم و داریم خواستگاری میریم و استرس دیر رسیدن باعث شد عجله ک ...

کار خوبی کردین،ولی باید به بچه هاتون بگین،اینقدر تنهایی همه چیز حل نکنین،حداقل باهاتون بیان دکتر