2777
2789
عنوان

گفت می‌خوام اندامت رو ببینم ولی

1566 بازدید | 85 پست

نیازمند بارش فکری شما هستم.

خواستگاری دارم که چند جلسه صحبت کردیم

و ایشون اول درخواست محرمیت داد برای ادامه آشنایی. ولی من مخالفت کردم چون هنوز مطمئن نیستم به ادامه. بعد ایشون گفت که من دوست دارم اندامت رو ببینم!

حالا دردم یکی دو تا نیست که

از طرفی نمیدونم درخواستش چقدر منطقیه؟

از یه طرف هم نمی‌خوام زیر بار محرمیت برم از الان

و بدتر از همه اینکه من خودم اعتماد به نفس این کار رو هم ندارم. چون احساس می‌کنم اندامم اصلا جذاب نیست  قد ۱۶۵ وزن ۵۰، با سایز بالاتنه‌ی کوچک! درواقع یک اسکینی که چون صورتم پره و چهارشونه‌ام و محجبه، کمتر کسی می‌فهمه اندام واقعی‌ام چه شکلیه! 

کلا هر نظر و تجربه‌ای دارید بنویسید کمکم می‌کنه. متشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم واقعا منظورش چیه کلا شاید براش اهمیت داره اندام شخصی ک قراره زنش باشه چیه ک بعدا ب مشکل نخوره بعدشم بیشتر تحقیق کن کسی ک ظاهر بیشتر باطن بپرسنده ک جالب نیس ب نظرم چون ادم تو موقعیتای مختلف چاق میشه لاغر میشه زشت میشه خشگل مبشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀