2777
2789

سلام دخترمن چهارماهش فرداتموم میشه ایشالادکترش گف چهارماهگی آزمایش خون بده دوباره ببینم فاویسم داره یانه. چون بخاطر زردی بیمارستان گفتن فاویسم داره امادیروز بردمش آزمایش آزمایشگاه گف 3بار تست کردیم هر3بارش نرمال بوده. دکتر دخترمو تازگیاعوض کردم جواب آزمایشو بردم براش گف این قبول نی الکیه  دخترت داره بهش اعتمادنکن دیگ هرچی پرسیدم جواب نداد. خیلی ناراحتم 

خدایادلم سخت معجزه میخوااااد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم فاویسم هست اشکالی نداره که بعضی داروها نباید بخوره ۱۱ سالش هست تا الان هم مشکلی براش پیش نیو ...

عزیزم متوجه سوال من نشدین انگار

خدایادلم سخت معجزه میخوااااد  

منم چهار ماهگی برای پسرم آزمایش دادم رفع شده بود دکترم گفت چون زمان تولد یسری آنزیم ها و سیستم بدن نوزاد تکمیل نیست به مرور رفع میشه که چهارماهگی رفع شده بود ولی خب همه چی قطعی نیست مثلا من کلا میترسم باقالی مصرف کنم ولی امتحان کردم پسرم دیگه به ویتامین c و بقولات واکنش نشون نمیده در صورتی که قبلا حساس بود

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊

من خودم فاویسم داشتم رفع شده یعنی کاملا میتونم باقالی بخورم و ..

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊