2777
2789
عنوان

پسرک قشنگم پر کشید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12043 بازدید | 101 پست
وای نکنه .یروس جدید .؟

آره همون ویروس بود

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این متن ها رو با اشک مینویسم اون آلان جسم دنیایی خودشو گذاشته و با جسم برزخی به حیات خودشو داره بدون ...

لحظه ای که تو غسالخانه دیدمش گفتم مادر اون دنیا پیش حضرت فاطمه بگو مادرم جوانی نکرد و چقدر رحمت کشید برام تا به اینجا رسیدم😭

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

یادم نمیره التماس تو نگاهش شب آخر. کاش من اونجا نبودم لحظه ای که پر کشید.تنها بودم هیچکس همراهم نبود ...

خدا صلاهشو بهتر دونسته عزیرم دلش نیومد بمونه تو این دنیا ب گناهی الوده شه خدا اینارا میبره برا فرشته ها بهشتی 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
😭😭😭😢 نمیگذارن گریه کنم میگن اون بچه هات دق میکنن گریه ات را ببینن

برو تو حموم گریه کن زیر دوش بعد بیا بیرون 

اره واقعا بقیه خونوادت بهت نیاز دارن

منی که بچه ندیده‌مو تازه سقط کردم خیلی غصه خوردم دردمون اصلا قابل مقایسه نیست میدونم

منم همه خاطرات بارداریم جلو چشممه تو این خونه

ولی شوهرم مادرم پدرم بقیه خونوادم به حال خوبم نیاز دارن 

زودتر باید به زندگیت برگردی عزیزم

پسرت پیش خداست ,امانتی بود که به صاحبش برگشت 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
لحظه ای که تو غسالخانه دیدمش گفتم مادر اون دنیا پیش حضرت فاطمه بگو مادرم جوانی نکرد و چقدر رحمت کشید ...

خیلی متأسفم واستون 

بدجور حالم بد شد 

زدم کنار نمیتونم رانندگی کنم 

اشک اشک اشک 

لاحول ولاقوه الابالله العلی العظیم 

همین ذکر بالا رو زیاد بگید 

و بله قطعا کودک شما، شمارا شفاعت خواهد کرد

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

یادم نمیره التماس تو نگاهش شب آخر. کاش من اونجا نبودم لحظه ای که پر کشید.تنها بودم هیچکس همراهم نبود ...

خدا صبر و فراموشی بت بده خواهر

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
چندتا بچه داری چند سال شونه

این پسرم که پر کشید بعد ۸ سال انتظار خدا بهم داده بود بعدش خدا دوتا دیگه نوگل بهم داد اما این پسرم چون بیماری کشیده بود یه جورایی دیگه عزیز بود😭

چندتا بچه داری چند سال شونه

۲ ساله و سه و نیم ساله.

همش یاد داداششو هستن میگن رفته پیش خدا