2777
2789
عنوان

یهو ولتون کنه بی دلیل

460 بازدید | 54 پست

ی دلیل الکی بیاره ک برو درستو بخون ب صلاحته باهم حرف نزنیم...

بعدش برنه زیر همه چی و بره:))

دلم خیلی پره ازش.بهش گفته بودم اگ ی روز همنیجوری بزاری بری من نمیدونم چیکار کنم..پسره هنوز روز اول دانشگاش شروع نشده بود منو ول کرد امروز روز اولشه ؛)💔❤️‍🩹انقد دلتنگشم

ی ادم چقد میتونه سنگدل باشه..میگن وقتی یکی دوست داره تحمل اشکاتو نداره من براش چیس دادم با گریه پا گذاشتم رو غروروم

من بهش گفتم داری یکیو از دست میدی ک حاضر بوت بمیره برات ک تموم زندگیش بودی..

ولی اون حتی موقع کات کردن هم ناراحت نبود💔

چی بگم

منم دیروز خودم ی ارتباط خیلی نزدیک چندین ساله رو تموم کردم(پسر نبود)

با اینکه تموم شدنش خواست خودم بود اما یچیزایی گفت و یچیزایی فهمیدم ک کاش نمیفهمیدم...

از دیروز عصر حالم بد بود و انقد گریه کردم ک چشام هنوز میسوزه

ولی خب باید کنار بیام دیگه چاره چیه

اون ادم دیگه جایگاهی تو زندگیم نداره

پس حتی درحدی ارزش نداره که فکرمو درگیرش کنم.

مگه اون براش مهم بود ک من برام مهم باشه؟

اینطوری فکر کن.

Intj- 

به خودت بیا این روزاهم میگذره عزیزم توقوی ترمیشی ویه روزی یه جایی اون میخوادبیادسمتت وتودیگه محلش نمیزاری پاشو خودتوجمع کن لیاقتتونداشته بارفتارت باپیشرفتت بهش ثابت کن که کیوازدست داده

گاهی انسانم آرزوست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا چون اون براش مهم نیست من بیشتر ناراحت میشم

درکت میکنم

خیلی زیاد

منم حرصم گرفت ک بعد از اینهمه بازی تهش اون حتی براش مهم نیست و شاید حتی خوشحالم هست اما من اینجوری شدم

و دقیقا برای همینه که نباید برات مهم باشه

چون اونی ک آسیب زده عین خیالش نیست

پس سعی کن کمتر آسیب ببینی...

Intj- 

به خودت بیا این روزاهم میگذره عزیزم توقوی ترمیشی ویه روزی یه جایی اون میخوادبیادسمتت وتودیگه محلش نم ...

برمیگرده ی روز..ولی ن اینزودی امیدوارم روزی برگرده ک هنوز قلبم براش میتپه❤️‍🩹

هنوز باور نمیکنم رفته

از اول هدفش  سرگرمی بوده  تو زیاد باورش کردی.

قوی تر میشی

کلا در تین روابط خیلی باید از طرف مقابل مطمئن باشی که واقعا  دنبال شناخت هست

و کلا آشنا شدن اینطوری واسه شناخت هست دیگه اگر مناسب نیست کات بشه

دختر خوب یکم فکر کن تو با یه بچه دبیرستانی رل زدی مردا همینجوری عقلشون از ما عقب هست دیگه فک کن طرفت بچه دبیرستانی هم باشه بچسب به درست یه آینده خوب برای خودت بساز بخدا ۱۰ سال دیگه میخندی به‌این روزا

تو فک میکنی به بچه کوچولو برای تو مرد زندگی میشد؟😉