2777
2789
عنوان

پسرک قشنگم پر کشید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12043 بازدید | 101 پست
وای خدا بهت صبر بده عزیزم کی این اتفاق افتاده؟

۶ روزه دیگه پیشم نیست دیگه صدای نفساسو نمیشنوم😭

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اصلا بیماری زمینه ای نداشتو از قبل اگه دوست نداری توضیع بدی درکت میکنم

بچه من چون مشکل تنفس پیدا کرده بود از اول مهر دائم آوردم تهران اما همش دارو دادن و اسپری .

آخر هم همون ریه اش باعث مشکلش شد 

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

وای وای وای کاش بره از ذهنت اون لحظه، انشاءالله دلت اروم شه

😭😭😭 اصلا تا چشم رو هم میزارم قلبم مچاله میشه.کاش فراموشی بگیرم

😭😭😭😢 نمیگذارن گریه کنم میگن اون بچه هات دق میکنن گریه ات را ببینن

الهی بمیرم برات

الهی بگردمت

تو یک تاپیک گفتی بچه ات مریض 

گفتم بیا بگو خوب شده مرخص شده

الهی بمیرم برای اون دلت

خدا بهت صبر بده 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
برو تو حموم گریه کن زیر دوش بعد بیا بیرون اره واقعا بقیه خونوادت بهت نیاز دارنمنی که بچه ندیده‌مو تا ...

عزیزم نمیشه که به خاطر دیگران تو خودم بریزم، می‌تونم گریه کنم، اما تو تنهایی که بقیه هم آزرده خاطر نشند. چون غم دیگران غم ما هم هست. 

و مراجعه به روانپزشک و روانشناس هم خیلی مهمه

عزیزدلم منم یک فرشته دارم. 

از اعماق وجودم اشک ریختم برای دلت 

اگه کنارت بودم همو بغل میکردیم گریه میکردیم. 

منم وقتی تنهام گریه میکنم، چون همسرم و مادرم از ناراحتی من غصه می‌خورند. 

ختم قرآن برای فرشته رو شروع کردم و الان آخراشم، از وقتی می‌خونم، حالم بهتر شده. 

سعی میکنم دنیا رو از اون بالا ببینم.

خیلی با خدا و امام زمان حرف می‌زنم.

حتماً پیش روانشناس و روانپزشک برو

عزیزم تو و هر کسی که تجربه مشابه داشته، یه غم بزرگ داره، نمی‌شه توقع داشت گریه نکنه و ناراحت نباشه که

عزیزدلم منم یک فرشته دارم. از اعماق وجودم اشک ریختم برای دلت اگه کنارت بودم همو بغل میکردیم گریه میک ...

منم برای آرامش خودم و شادی روح پسرم ختم قرآن برداشتم.

امیداروم اون دنیا شفاعتم کنه چون من از خیلی چیزها گذشتم بخاطر پسرم اما افسوس عمرش به دنیا نبود.

خودش همیشه میگفت مادر تو جوانی نکردی همش غصه منو میخوری و دنبال من هستی تو بیمارستان و دکترها 

منم برای آرامش خودم و شادی روح پسرم ختم قرآن برداشتم.امیداروم اون دنیا شفاعتم کنه چون من از خیلی چیز ...

نازی برای همه مادران دعا کن و دعا کن هر کی بچه میخواد سالم تحویل بگیرتش و عمر با عزت داشته باشه.

این متن ها رو با اشک مینویسم اون آلان جسم دنیایی خودشو گذاشته و با جسم برزخی به حیات خودشو داره بدون ...

چقدر حرفت درست بود مادر آسمونی ما حضرت زهراست امیدوارم دل این مادر خودش آروم کنه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
منم برای آرامش خودم و شادی روح پسرم ختم قرآن برداشتم.امیداروم اون دنیا شفاعتم کنه چون من از خیلی چیز ...

عزیزم اون تاپیک ک گفتی پسرت آسمونی شده قلبم تیکه تیکه شد برات 

نمیدونم چی بگم فقط ان شالله امام زمان دلت رو آروم کنه 

جای خوبی بهترین جاست چون پاک معصوم بوده اما میدونم دلتنگیش برات سخته ان شالله محبت امام زمان تمام قلبت رو بگیره آروم شی

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
لحظه ای که تو غسالخانه دیدمش گفتم مادر اون دنیا پیش حضرت فاطمه بگو مادرم جوانی نکرد و چقدر رحمت کشید ...

وای خدا گریه کردم....وای چی کشیدی. خدا هیچ پدرومادری رو با بچه ش امتحان نکنه...الهی بمیرم واسه اون بچه...

خدا صبرت بده😭😭

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

یادم نمیره التماس تو نگاهش شب آخر. کاش من اونجا نبودم لحظه ای که پر کشید.تنها بودم هیچکس همراهم نبود ...

عزیزم ناراحت نباش اون پاک و معصوم بود صاف رفت بالاترین مرتبه بهشت..الان غرق شادی و ارامشه