2777
2789
عنوان

پسرک قشنگم پر کشید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12043 بازدید | 101 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😭😭😭😢 نمیگذارن گریه کنم میگن اون بچه هات دق میکنن گریه ات را ببینن

گریه‌کن بابا بروتو‌اتاق تا میتونی گریه‌کن‌ تخلیه شی یه‌چیزیت‌میشه لطفا گریه‌کن

هرچه دادم به اوحلالش باد
قلبم تیکه تیکه شد مشکلش چی بود خدابیامرزه 💔

یه چیزی شلیه کرونا آخرش معلوم نشد بچه طفل معضثصوم چرا این حجم از تخریب ریه را داره.

تست کرونا و آنفلوانزاش منفی بود اما سی تی اسکنش درگیری شدید ریه را نشون داده بود

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

بمیرم برا دلت عزیزم 

تا دلت میخاد گریه کن به حرف بقیه گوش نکن باید دوره عذاداری و بگذرونی 

عزیزم وقتی نیستن گیریه کن تا خالی شی برو سر خاک جیغ بزن گیریه کن  فقط گریه حالتو خوب میکنه 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 

عزیرم خدا بهت صبر بده . حتما گریه کن ، داد بزن ، جیغ بزن . برو یه جایی که بچه ها نباشن و تا میتونی گریه کن ، نذار تو دلت بمونه . اشک همراه خودش صبر میاره . 

نمیدونم مذهبی هستی یا نه ولی برای دسته گلت قرآن بخون ، هیچ چیز و هیچ کس به جز خدا نمی تونه به دلت آرامش بده 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
خدایا.... قلبم ...بغضم .... تصورشم سخته خدا بهت کمک کنه و همه ی لحظات و روزهای اخر رو از ذهنت پاک کن ...

یادم نمیره التماس تو نگاهش شب آخر. کاش من اونجا نبودم لحظه ای که پر کشید.

تنها بودم هیچکس همراهم نبود وقتی بجه ام پر کشید سحر بود موقع اذان صبح فقط میخواستم بمیرم اون لحظه را نبینم چقدر خدا را صدا زدم که کمکش کنه.

😭😭😭😭

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

این متن ها رو با اشک مینویسم 

اون آلان جسم دنیایی خودشو گذاشته و با جسم برزخی به حیات خودشو داره بدون درد بدون رنج و سختی ادامه میده 

هیچگونه دردی نداره 

حتی لحظه مرگ هم درد نداشته 

ازش بپرسی میگه مامان یکی اومد خیلی قشنگ بود 14 نفر کنارش بودن یکی از یکی زیباتر و نورانی تر بودن 

یه گل خوش بو دادن بو کردم و باهاشون رفتم 

مامان اینا حتی از تو مهربونتر بودن 

الان زیر نظر مادرم فاطمه زهرا دارم آموزش میبینم تعلیم و تربیت میشم واسه قیامت 

امیدوارم مفید باشه واستون 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد