2777
2789

بچه ها من عوض اینکه طلاهامو بدم شوهرم ۳۰۰ میلیون چک ازش گرفتم دوسال پیش ک ارزشی نداره و یه ماشین درب و داغون رو هم  به ارزش ۲۰۰ م به اسمم زد

خیلی برام خط و نشون میکشه خیلی اذیتم میکنه ..

قبلا چند بار درخواست طلاق داده

هی جلوی بچم میگه میزنمت هرچند من سلیطه بازی درمیارم و نمیزنه

خیلی خسیسه راضی نیست ما چیزی بخوریم لقمه هامو میشماره دیروز برای اینکه بره میوه بخره دعوا درست کرد

خلاصه ؛

خیلیییی دلم میخواد برم مهرمو بذارم اجرا حساباشو مسدود کنم این پول رو برای خودم بردارم سیصد چک رو هم نقد کنم ماشینشم بردارم رهن خونه رو هم برا مهریه بگیرم بچمم بردارم و برم

یعنی به خاک سیاه بنشونمش برم 

ولی جرات و شهامتشو ندارم

ازینور فکرمیکنم چون خیلی با سختی این پول رو جمع کرده خدا نصیبم نمیکنه و از دستم درمیاد 

شما چی میگین

..💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی چک رو داری ماشینم داری ، مشکلی خیلی بدی هم توی زندگیت نداری چرا مهریه اتو بگیری؟؟

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

مگه میدن بهت ؟خونه وماشین حق مرده نهایت سالی یه سکه اونوقت طلاقتم میده

وقتی ماشین به اسم منه دیگه چیو میخواد بدن؟

خونه هم نداره

پول هم مسدود کنن یا باید مهرمو بده یا از روی پول مهرمو کم میکنن

..💔

وقتی چک رو داری ماشینم داری ، مشکلی خیلی بدی هم توی زندگیت نداری چرا مهریه اتو بگیری؟؟

خیلی برام خط و نشون میکشه خیلی اذیتم میکنه

دلم میخواد این مرد رو خدا غرورشو له کنه 

..💔

رهن خونه توقیف نمیشه مستثنیات دینهفقط میتونی حساباش مسدود کنی اونم به شرط گرفتن اجراییه مهریه

قبلا جایی خونده بودم که میشه حالا مبلغی نیست زیر ۱۰۰ میلیونه

..💔

مگه قانون جدید نیست که مرد میتونه خونه وماشین به اسم زن و پس بگیره؟

اون هدیه باشه میتونه تازه کلی باید پیگیری کنه

من عوضش طلا دادم طلاهاهم به اسم خودم بوده فاکتوراش میتونم بگم پولشو دادم

..💔

وقتی ماشین به اسم منه دیگه چیو میخواد بدن؟خونه هم ندارهپول هم مسدود کنن یا باید مهرمو بده یا از روی ...

بچتو ک نمیده بهت

پول رهنم نمیدن چون ی خونه حق مرد هست

سالی ی سکه میبرن ب چ کارت میاد

می ارزه ب یتیم شدن بچت از مادر؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

دقیقا فکر و حرف منو گفتی از بعدش میترسم با اینکه امروز خارم کرد

افرین ادمو خار میکنن 

من برای یکی دو کیلو میو اونم برای چاشت بچه ام دیروز جلوش خار شدم

ازینکه این رفتارارو میکنه متنفرم 

دلم میخواد دار و ندارش ک همین پوله بردارم برم دق کنه بمیره

..💔

خیلی برام خط و نشون میکشه خیلی اذیتم میکنهدلم میخواد این مرد رو خدا غرورشو له کنه

اینجور نگو غرور ، همه غرور دارن حتی خود شما که غرور مهریه اتو داری ، اگر واقعا خسته شدی از این زندگی چرا بدون مهریه نمیری؟؟ 

چون حقته !! اون چی؟ به قول خودت اینهمه زحمت کشیده برای این پول همشو تو برداری بری اون حق نداره؟؟ 

اصلا وجدانت میزاره؟ 

ایشون ذاتش اینه خسیسه ذاتش اینه اذیت میکنه تو ذاتت اینه؟؟

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱