2777
2789
عنوان

ب هیکل باربیم همه چی میاد هزار ماشاالله

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 34 پست
از تاپیکات مشخصه اوضاعت چیهحرفی ندارم

داره تو رویاهاش زندگی میکنه🤣

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

داره تو رویاهاش زندگی میکنه🤣

آره طفلک😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمتر چسی بیا بوش خفمون کرد 😂😂😂

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
تاپیک هات فخر فروشیه همش

داره تو رویاهاش زندگی میکنه 🤣چسی میاد

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

اتفاقا زیادی لاغر بودنم خوب نیست توپر بودن به معنی چاق بودن نیست اونا چون استخون بندی درشت تری دارن بزرگ دیده میشن و هیکلشون در مقایسه با اونایی که خیلی لاغرن تپل ترن اینو گفتم تا تو درمورد بدن بهتر بفهمی که اونم نمیدونم واقعا میفهمی یا خیر ولی کلا هر اندامی زیباست شما هم حق ندارید قضاوت کنید چون مربوط به شما نیست 

[از حرف دل پُرند آنها که بی شکایتند....🕊🌳]

جدا ازاون تاپیکتون که خانومای خانه دار رو خوک خطاب کردین این تاپیکتونم اومد صفحه اول برام و واقعا بی شخصیت و بی خانواده هستین عزیزم از تک تک تاپیک هاتون مشخصه امیدوارم مداوا بشین🤍

به تنی که دو روز دیگه میره زیر خاک نناز

شیرینم توروخدا اینو به دشمنت هم نگو

سال ۹۶ دقیقا اسفند ماه من توی سایت ، توی یک پستی گفتم وزنم فلانه ، یک نفر اینو بهم گفت میبینی هنوز که هنوزه کامل یادمه چون خیلی غصم گرفت:(

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

شیرینم توروخدا اینو به دشمنت هم نگوسال ۹۶ دقیقا اسفند ماه من توی سایت ، توی یک پستی گفتم وزنم فلانه ...

یه مدته رژیمم 

مادرشوهرم تو مهمونی دید کم میخورم هی اصرار کرد گفتم ممنون رژیمم گفت این تنی که باید بره زیر خاک بزار لااقل مور و ملخ ها بخورن سیر شن ثوابش برسه بهت

دلم خیلی گرفت از حرفش

شعر میگه بابا، یجا میگه قدم ۱۷۲ و ۵۴ کیلوام، یجا ۱۶۵ و ۴۶ وزن 

ولی بنظر من بالای صد کیلوئه از آرزوهاش میگه

فقط 43 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35