2777
2789
عنوان

ب هیکل باربیم همه چی میاد هزار ماشاالله

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 34 پست
یه مدته رژیمم مادرشوهرم تو مهمونی دید کم میخورم هی اصرار کرد گفتم ممنون رژیمم گفت این تنی که باید بر ...

خیلی جمله سنگینیه

واقعا آدم به دشمنش هم نباید بگه🥲

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

شیرینم توروخدا اینو به دشمنت هم نگوسال ۹۶ دقیقا اسفند ماه من توی سایت ، توی یک پستی گفتم وزنم فلانه ...

وا عزیزم متوجه نشدم

یعنی اینکه ادم جای فخرفروشی به دیگران بابت چیزی که معلوم نیست فردا داریش یا نه چیزایی رو کسب کنه که موندگاره بده؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی جمله سنگینیهواقعا آدم به دشمنش هم نباید بگه🥲

واقعیته دیگه 

حتی شاعر هم میگه 

به مال و جمال خود غره مباش 

که مال را به شبی دهی و جمال را به تبی 

ناراحتی نداره طرز گفتن مادرشوهره بد بوده فقط

وا عزیزم متوجه نشدمیعنی اینکه ادم جای فخرفروشی به دیگران بابت چیزی که معلوم نیست فردا داریش یا نه چی ...

عزیزم من اصلا کاری به این تاپیک ندارم قربونت برم 

فقط میگم به کسی نگو به بدنی که تهش ماله خاکه نناز

حالا اگرم میگی ، خوددانی من فقط از تجربه خودم گفتم قندم😢

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم