2777
2789
عنوان

سونو انومالی

231 بازدید | 21 پست

خانما کیا سونو انومالی انجام‌ دادن من شوهرم بیکاره امروز یعنی رفتیم جایی ک خصوصی نیست جهاد بهم گفت دویست تومن تصمیم گرفتم‌انجام‌ندم چکار کنم ؟

يني چي تصميم گرفتم انجام ندم

خيلي سونوي مهميه

ممكنه خداي نكرده قلبش يا كبدش يا كليه هاش يا مغزش مشكل داشته باشه

اگر سونو مشكل حادي رو نشون بده دستور سقط ميدن

شوخيه مگه

اگه خداي نكرده معيوب بدنيا بياد كه عزينه و دردسرش بيشتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انجام دادم اما یکی از دوستام میگفت دکترش گفته لازم نیست انجام بده اونم انجام نداده بچشم سالمه..اما خب چی بگم دوست عزیز..تصمیم با خودته

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...

ان تي انجام دادي !!!? چي بگم والا لينا همش برا محكم كاريه و احتمالات ولي بهتره انجام بشه من كسايي رو ميشناسم كه هيچ كدوم انجام نميدون صرفا توكل ميكنن بخدا ولي ريسك داره ديگه

ولي دكتر ميردامادي كه خيلي دكتر معروفي هم هست فقط ان تي تجويز ميكنه ميگه نيازي به انومالي نيست البته ...

همين دكتر عزيز باعث شد پسر پسرعموي من با نارسايي قلبي بدنيا بياد

خيلي بده واقعا

چرا آدم بايد سر همچين چيزي ريسك كنه؟!

شده از کسی پولشو قرض کنی انجام بده،بهتر از نگهداری و مخارج یک عمر بچه ی ناقصه دوست عزیز

ناخواسته باردار شدم شرایطشو نداشتم ولی خب خواست خدا بود 

اونی ک بهم قرض میده بالاخره پولشو نمیخواد !؟