2777
2789
عنوان

سقط بخاطر تشخیص پزشک

158 بازدید | 10 پست

دوستم سایتو مصرف کرده.۵ تا.ولی ی ذره خون اومده در حد یه سکه کوچک.ساعت ۷ شب مصرف کرده.سوالم اینه کی میفته کاملا؟

بعدش ضعف داره میتونه غذا یا آب میوه اینا بخوره چون هنوز سقط نشده چیزی نیومده بیرون.لطفا جواب بدین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اورژانس گفت هر چه سریع تر بیارین.خطرناکه.اینقد سوال پیچ کردن چرا سقط کردین.کجاست آدرس.چند تا بچه دار ...

بهش بگو جونش در خطره اگه خودش نمیتونه بره آمبولانس براش میفرستن از طرف خود بیمارستان 

نباید این همه قرص میخورد خطرناکه 

بهش بگو جونش در خطره اگه خودش نمیتونه بره آمبولانس براش میفرستن از طرف خود بیمارستان نباید این همه ق ...

بهش گفتم.حتی تلفن رو دادم اپراتور اورژانس بهش تاکید کرد برو بیمارستان.ولی این حرفم رو گوش نمیده.فارسی هم بلد نیست.مادرشم بیسواد.همسر منم اجازه نمیده برم.اعصابم بهم ریخته.دعا کن هیچی ش نشه.