2777
2789
عنوان

باز خرج بي اندازه

324 بازدید | 33 پست

من شوهرم وضعش خوبه اما نه اونقدري كه بخوايم تو خرج زياده روي كنيم، خودمون تو شهر غريب زندگي ميكنيم دور از خانواده هامون، همشم بفكر پس انداز يا يه شغل دوميم كه زندگيمون راحتتر بشه، و از اينجا بريم شهرمون زمين بخريم و خونه بسازيم. حالا شوهرم ميخواد زمين بخره خونه بسازه واسه مادرپدرش، چون مادرش از خونش خسته شده!! آخه واقعا اين حقه؟ ما هزارجور قناعت بكنيم بعد شوهرم اينكارو بكنه؟همه ي اينارم بش گفتم اول واسه خودمون اينكارو بكن اگه وضعت خوبه و من نميدونم كه ازين غربت بريم! اونا كه خودشون خونه دارن! واقعا ازين خرجاي بيجا و توقعات مادرش خسته شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم اينو. اما گفتش كه نه اونو اجاره بدن به مسافرا

ای بابا . بگو من از شکم و لباسم زدم که در آینده خونه داشته باشم.

نذار این کارو بکنه. 

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄

من بودم جلوشو میگرفتم

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

من بودم‌میگفتم اگه پول یه آجرشو بدی دیگه میرم خونه مادرم تا پیش مادرمینا خونه نخری برنمیگردم پیشت😐

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
هيچي تو گوشش نميره!! حرومشون بشه😭😭😭 مادرش كشت منو!!

پس بگو باید بزنی به نام خودتون. نزنه به نام پدر مادر.

با زبون خوش و لوس بازی کارتو پیش ببر. 

نهایتش اگه نشد دعوا راه بنداز.

یعنی چی که اینهمه سختی کشیدی حالا هیچی به هیچی!!

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄

وای نمیدونم چی بگم دیگه.خدا صبرت بده والا. آخه اگه پدر و مادرش خونه نداشتن بازم یه چیزی ولی وقتی خونه دارن دیگه خونه بعدی مسخره ست. لااقل خونه خودشون رو بفروشن یکی بسازن که اونم میگین گفتن نه.