2777
2789
عنوان

باز خرج بي اندازه

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 33 پست

من بودم واقعا قاطی میکردم

اگه نمیتونی جلوی شوهرتو بگیری که اینکارو نکنه

زنگ بزن به مادر شوهرت بگو که خودتون لازم دارین و این پول پس اندازتونه و خودشون یه فکری برای خودشون بکنن

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
اخه چجوري!!  من نهايتا ميزنم به سيم اخر ميرم با خانوادش حرف ميزنم

بگو بهشون راضی نیستی

کاش از اول پس اندازتونو میریختی تو حساب خودت عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هيچي تو گوشش نميره!! حرومشون بشه😭😭😭 مادرش كشت منو!!

حق داری بخدا...چقد بعضی پدر مادرا بی فکرن...آخر عمری بمونن تو همون خونه خب...عجبا

خداجونم هرکی آرزویه مادرشدن داره* زودترآرزوشو برآورده کن*داره دیرمیشه*عاشقتم
گفت ميزنم به اسم خودم اما بعد ميبخشه ميشناسمش

نه بگو باید به نام دوتامون باشه مگه من توی این زندگی زحمت نکشیدم

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
اتفاقا تو حساب خودمه، حتي حقوقشم ميريزه تو كارت من. اما موقع خرجش چجوري جلوش بگيرم نميتونم كه😞😞

چه بهتر پس نمیتونه تا نخوای از حساب خارج کنه

اما به نظر من  تو اونور میختو بکوب

به مادرشوهرتینا بگو  لطفا به شوهرت فشار نیارن

چون تو راضی نیستی

میخواد خوششون بیاد از حرفت یا بدشون بیاد

وقتی انقدر وقیحن باید جلوشون وایساد

وای نمیدونم چی بگم دیگه.خدا صبرت بده والا. آخه اگه پدر و مادرش خونه نداشتن بازم یه چیزی ولی وقتی خون ...

بخدا خونه دارن اكثرا وسيله هاشم شوهرم براشون خريده همشون نو هستن. اخه نميدونم زنه چشه! خب بره اينارو ازشوهر خودش بخواد!!!

خونه خودشم بعد ميخواد به مسافرا اجاره بده شبي ٢٠٠ بگيره!!

شما چند وقت پیش نگفتی خواهر شوهرت ازتون تلویزیون خواسته؟چقدر خانواده همسرت پرتوقع ان .بزن بپوکون همشون رو

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
چه بهتر پس نمیتونه تا نخوای از حساب خارج کنه اما به نظر من  تو اونور میختو بکوب به مادرشوهرتی ...

بدشون بياد فداي سرم اما خونه خودمم خون ميشه، ميزاره كف دست شوهرم اما اونموقع برام مهم نيست مرگ يبار شيون يبار! تو يجا بايد جلوي اين خرجارو بگيرم

شما چند وقت پیش نگفتی خواهر شوهرت ازتون تلویزیون خواسته؟چقدر خانواده همسرت پرتوقع ان .بزن بپوکون همش ...

اره عزيزم همونم. بخدا كشتنمممم هربار يجور حرصم ميدن از خدا بي خبرا! از وقتي حامله هم شدم همه چي چندبرابر شده

اتفاقا تو حساب خودمه، حتي حقوقشم ميريزه تو كارت من. اما موقع خرجش چجوري جلوش بگيرم نميتونم كه😞😞

من اصلا به پول همسرم کاری ندارم ولی یه بار اومد بهم گفت ۸ تومن بزن به حسابی فلانی از حقوق خودم بعدم بهت میدم گفتم چرا؟؟؟که زنش میخاد بره بیمارستان خصوصی برا زایمان پول کم دارن گفتم خب ندارن نره مگه واجبه 😑😑😑😑

کارتمو برداشت برد 

اولین بارش بوداااا

رفتم خونه دوستم نه گوشیمو جواب دادم نه گفتم کجام😁

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
بدشون بياد فداي سرم اما خونه خودمم خون ميشه، ميزاره كف دست شوهرم اما اونموقع برام مهم نيست مرگ يبار ...

آره فوقش شوهرت میخواد یک هفته سر سنگین باشه

که اونم توجه نکن

قشنگ زنگ بزن بگو که ما داریم با بخور و نمیر پول جمع میکنیم تا پیشرفت کنیم و خونه دار بشیم و .. درست نیست شما همش از پسرتون توقع دارین

انقدر بهش فشار نیارین دارین زندگی منو جهنم میکنین 

رک بگو و راحت

اره عزيزم همونم. بخدا كشتنمممم هربار يجور حرصم ميدن از خدا بي خبرا! از وقتي حامله هم شدم همه چي چندب ...

اوه الن يادم اومد شمارو ، ى فكر جدى برا زندگيت كن زنگ بزن مادر شوهرت بگو ك راضى نيستى البته اول شوهرتو راضى كن جواب نداد اينجورى كن اونم جواب نداد برو تو فاميل شوهرت بگو اين ظلماشونو ابروشونو ببر 😡😡