من شوهرم وضعش خوبه اما نه اونقدري كه بخوايم تو خرج زياده روي كنيم، خودمون تو شهر غريب زندگي ميكنيم دور از خانواده هامون، همشم بفكر پس انداز يا يه شغل دوميم كه زندگيمون راحتتر بشه، و از اينجا بريم شهرمون زمين بخريم و خونه بسازيم. حالا شوهرم ميخواد زمين بخره خونه بسازه واسه مادرپدرش، چون مادرش از خونش خسته شده!! آخه واقعا اين حقه؟ ما هزارجور قناعت بكنيم بعد شوهرم اينكارو بكنه؟همه ي اينارم بش گفتم اول واسه خودمون اينكارو بكن اگه وضعت خوبه و من نميدونم كه ازين غربت بريم! اونا كه خودشون خونه دارن! واقعا ازين خرجاي بيجا و توقعات مادرش خسته شدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اتفاقا تو حساب خودمه، حتي حقوقشم ميريزه تو كارت من. اما موقع خرجش چجوري جلوش بگيرم نميتونم كه😞😞
من اصلا به پول همسرم کاری ندارم ولی یه بار اومد بهم گفت ۸ تومن بزن به حسابی فلانی از حقوق خودم بعدم بهت میدم گفتم چرا؟؟؟که زنش میخاد بره بیمارستان خصوصی برا زایمان پول کم دارن گفتم خب ندارن نره مگه واجبه 😑😑😑😑
کارتمو برداشت برد
اولین بارش بوداااا
رفتم خونه دوستم نه گوشیمو جواب دادم نه گفتم کجام😁
درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...