2777
2789
عنوان

بخاطرشب چله ی حرف بدی ب شوهرم زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2622 بازدید | 183 پست
اگه شروع دوره ات نزدیکه بنداز گردن اون بگو یکم عصبی شدم شما ببخشید و از این حرفا نذار  کینه ...

اتفاقا گف منو هیچوقت ادم حساب نمیکنی حرفت درست بود

خدایادونفر رو بهم نرسان اگرهم رساندی ازهم جدانکن....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام همشهری منم مشهدیم عشقم وامشبم با شوشو قهرم

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
وقتی رفتید خونه خودتون وقت داری از سرش بندازی.الان دم دست نیست.با سیاست ویه ذره جدی بودن درست میشه.م ...

من ی‌بارتوعقد جداشدم پنج سال عقد کسی‌بودم خیلی مشکل پیداکردم براهمون خیلی ازعقد میترسم 

من اگر بودم معدرت خواهی میکردم ولی دیگه حرف شب یلدا رو نمیزدم و بازار هم نمیرفتم . یادمه همسرم واسه سفره عقدی که من انتخاب کرده بودم یه رفتاری کرد که میدونستم از جانب خانوادشه ،منم  گفتم دیگه نمیخوام دیگه هم حرفی نزدم . بعد خودش کلی التماس کرد که بریم سفره عقد ببینیم هر چی بخوای میگیرم واست.  یه سفره عقد انتخاب کردم کلی هم هزینه داد ولی گفتم این سفره عقد واسه من هیچ ارزشی نداره... تا عروسی هر موقع خانوادت ناراحت شدن میتونی کنسلش کنی😆😆😆

دیگه اولین و آخرین بارش بود که در مورد مسائل خصوصیمون از خانوادش نظرخواهی میکرد 😂😂

😟😟😟😟😟😟چ خوب ک فهمیدی کارت اشتباه بود گلم

اره من پا روی حرف حق نمیذارم خودم میدونم حرفم خیلی خیلی بدبود

من ی‌بارتوعقد جداشدم پنج سال عقد کسی‌بودم خیلی مشکل پیداکردم براهمون خیلی ازعقد میترسم 

نگران نباش تجربه هم که داری به دردت میخوره.انشالله میرید خونتون.خوشبختم میشید

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
من اگر بودم معدرت خواهی میکردم ولی دیگه حرف شب یلدا رو نمیزدم و بازار هم نمیرفتم . یادمه همسرم واسه ...

بنده خداخانوادش هیچ حرفی ندارن اتفاقا منم گفتم شب چله ای نمیخوام فرداهم اگ خودتوبکشی‌نمیام گف اونی ک نمیاد دوبارمیاد

سلام همدلیم گلم توچرا قهرکردی

شوهرم تو به هتل کارمیکنه یکی ازدوستاش با یکی از خانومای هتل دوست بود باهاش رابطه داشت در صورتی که زن داشت ..

باهاش بحث کردم که دیگه نرو اونجا شوهرمم میگه که مجبورم دیگه سرهمین قضیه بحثمون شد مثل بچه ها بلوکم کرد..

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
نگران نباش تجربه هم که داری به دردت میخوره.انشالله میرید خونتون.خوشبختم میشید

اره خیلی تجربه دارم وسختی کشیدم

شوهرم تو به هتل کارمیکنه یکی ازدوستاش با یکی از خانومای هتل دوست بود باهاش رابطه داشت در صورتی که زن ...

خخخخخ چ حرکت باحالی زده ک مات موندی توکارش

خخخخخ چ حرکت باحالی زده ک مات موندی توکارش

اوووه نه بابا سه ساله عقدیم ازهمون اول ماتم کرد

کار همیششه .انقد اعصابم خورد میشه باورت نمیشه