2777
2789
عنوان

بخاطرشب چله ی حرف بدی ب شوهرم زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2622 بازدید | 183 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم پایه وستون رابطه دو نفر تو عقدونامزدی ریخته میشه.الان حواست باشه چطوری جلوه میکنی چی میگی چه کار میکنی.تو همه چیز از برخورد با خانواده شوهرت تا رفتار با خودش.دیگه بعدا اصلاحش خیلی سخته

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
خوشبخت باشيد عزيزم.. واقعا دست خودمونه كه اين دوران دنبال خوشي باشيم يا بهانه هاي اين شكلي كه ادمو ا ...

من خودم و خانواده ام خیلی ساده گرفتیم خدایی..ولی خانواده شوهرم همش طلب کار بودن و برعکس بودن همش توقع داشتن و هیچ کاری هم برام نکردن..خداروشکر گذشت..مهم زن و شوهره ک باهم ب تفاهم برسن..عقد کوتاه مدت خوبه

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
بنظرم پایه وستون رابطه دو نفر تو عقدونامزدی ریخته میشه.الان حواست باشه چطوری جلوه میکنی چی میگی چه ک ...

برخوردم باخانوادش خیلی خوبه احترامشون رودارم اونا هم همینطور بخدا این تولین باری‌بودهمچین حرفی ازدهنم پرید 

خدایادونفر رو بهم نرسان اگرهم رساندی ازهم جدانکن....
باسه گلم بهش میگم از دلش درمیارم خیلی دل نازکه زودی دلش میشکنه همین خیلی ناراحتم کرده

الان حساسه.تو زندگی خوبتر میشه.این بهتره تا از اون مردا باشه که خودتو بکشی فحش بدی جیغ بزنی اصلا نگه با کی بودی

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
من خودم و خانواده ام خیلی ساده گرفتیم خدایی..ولی خانواده شوهرم همش طلب کار بودن و برعکس بودن همش توق ...

ارعقدبیزارم چون تموم مشکلات ازعقده 

خنده ام گرفت بنده خدا چه ضایع شد ولی شما حتما معذرت خواهی اساسی کن و بهش بگو که چون خیلی دوستش داری تحمل شنیدن این حرفا و نداری بگو کارت اشتباه بوده متقابلا هم از اون بخواه تو بحث ها کشتار و نفرین راه نندازه من بمیرم و ...

برخوردم باخانوادش خیلی خوبه احترامشون رودارم اونا هم همینطور بخدا این تولین باری‌بودهمچین حرفی ازدهن ...

خب پس واقعا شوکه شدی از حرفش.همینو بهش بگو.اونم تو رو حتما میشناسه میدونه دوستش داری

الان حساسه.تو زندگی خوبتر میشه.این بهتره تا از اون مردا باشه که خودتو بکشی فحش بدی جیغ بزنی اصلا نگه ...

اره ی کم احساسات برای مرد خوبه ولی این دیگ زیادی احساساتیه

اگه شروع دوره ات نزدیکه بنداز گردن اون

بگو یکم عصبی شدم

شما ببخشید و از این حرفا

نذار  کینه بشه یا خدای نکرده حس کنه حسابش نمیکنی

یکم براش زبون بریز و بالا ببرش

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
ارعقدبیزارم چون تموم مشکلات ازعقده 

انشالله زودتر بری سر زندگیت...خوبه ک اینجا اومدی و همه راهنماییت کردن..مواظب رفتارت باش ک حرمت ها باقی بمونه خوشبخت شی😍

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
خنده ام گرفت بنده خدا چه ضایع شد ولی شما حتما معذرت خواهی اساسی کن و بهش بگو که چون خیلی دوستش داری ...

اره بدبخت چندلحظه رفت توسکوت بعدش خیلی تشکرکرد ازحرفم خخخ

انشالله زودتر بری سر زندگیت...خوبه ک اینجا اومدی و همه راهنماییت کردن..مواظب رفتارت باش ک حرمت ها با ...

مرسی گلم اره ی کم اروم شدم ازهمتون ممنونم ک راهنماییم کردین 

اره ی کم احساسات برای مرد خوبه ولی این دیگ زیادی احساساتیه

وقتی رفتید خونه خودتون وقت داری از سرش بندازی.الان دم دست نیست.با سیاست ویه ذره جدی بودن درست میشه.میفهمه جایی ناز کنه که خریدار داشته باشه