الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنظرم پایه وستون رابطه دو نفر تو عقدونامزدی ریخته میشه.الان حواست باشه چطوری جلوه میکنی چی میگی چه کار میکنی.تو همه چیز از برخورد با خانواده شوهرت تا رفتار با خودش.دیگه بعدا اصلاحش خیلی سخته
به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉 ابن سینا
خوشبخت باشيد عزيزم.. واقعا دست خودمونه كه اين دوران دنبال خوشي باشيم يا بهانه هاي اين شكلي كه ادمو ا ...
من خودم و خانواده ام خیلی ساده گرفتیم خدایی..ولی خانواده شوهرم همش طلب کار بودن و برعکس بودن همش توقع داشتن و هیچ کاری هم برام نکردن..خداروشکر گذشت..مهم زن و شوهره ک باهم ب تفاهم برسن..عقد کوتاه مدت خوبه
دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
خنده ام گرفت بنده خدا چه ضایع شد ولی شما حتما معذرت خواهی اساسی کن و بهش بگو که چون خیلی دوستش داری تحمل شنیدن این حرفا و نداری بگو کارت اشتباه بوده متقابلا هم از اون بخواه تو بحث ها کشتار و نفرین راه نندازه من بمیرم و ...