2777
2789
عنوان

بخاطرشب چله ی حرف بدی ب شوهرم زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2622 بازدید | 183 پست
خانواده دامادباید لباس کامل برای عروس‌بگیرن با ی لوازم مث اتوپرس یاجاروبرقی بعد با مهموناشون بیان خو ...

که اینطور..اگر میتونی بگو برا کدوم شهرید؟ک آشنا شیم با رسوم شهرتون..

خب پس باید بگیرید ولی همون پنج شنبه شب مراسمه دیگه..عجله نکن عروس خانم انشالله خوشبخت شی‌...مهم دلتون ک خوش باشه همدیگرو تحت فشار نزارید..

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
واقعا درست میگن. چون این کادو هیچ محبت و علاقه ای پشتش نیست فقط برای رفع تکلیفه

بخدا بیزارم ازین رسم ورسوم مسخره ازالان ماتم عیدی هم هستم

خدایادونفر رو بهم نرسان اگرهم رساندی ازهم جدانکن....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره درسته... خداروشکر ک ما سر زندگی خودمونیم و راحت شدیم..یاد عقد میوفتم این چیزاش رو مخ بود

خوشبخت باشيد عزيزم.. واقعا دست خودمونه كه اين دوران دنبال خوشي باشيم يا بهانه هاي اين شكلي كه ادمو از چشم مردا ميندازه...

که اینطور..اگر میتونی بگو برا کدوم شهرید؟ک آشنا شیم با رسوم شهرتون.. خب پس باید بگیرید ولی همون پنج ...

مشهد عزیزم نه تاقبل شب چله باید بیارن گلم

پول جوره ساعت کاریش خیلیه میگه خسته میشم نمیتونم رانندگی کنم ولی اونم باید درکم کنه اخراین هفته شب چ ...

دیر نشده عزیزم

سخت نگیر

شب چله ای من پالتویی که میخواستم باید از تهران میاوردن واسه همین به شب چله نرسید

اونا همه چیز آوردن به جز کادو که پس فرداش رسید

از خواب برگشتم به تنهایی💔
چی بگم دقیقا کمکم میکنین؟

دقیقا همونکه گفتم.بگو بخدا اگر یه بار دیگه حرف مردن بزنی دیگه نه من نه تو.حالیش کن که اینقد از حرفش شوکه شدی که از دهنت پریده.بعدم بپیچون تو شوخی.بگو اینو گفتی اصلا خون به مغزم نرسید گفتم چقدر ازم بدش میاد که دوست داره بمیره.

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
دیر نشده عزیزم سخت نگیر شب چله ای من پالتویی که میخواستم باید از تهران میاوردن واسه همین به شب چله ...

قوم خویش فضولی دارم همش میپرسن چرانیوردن کی میارن

مشهد عزیزم نه تاقبل شب چله باید بیارن گلم

ای بابا ...خدایی رسومتون خیلی سخته....

باز خوبه ب رسوم هم آشنایید..

ولی کاش یکم این رسم و رسوم رو کم کنیم و آسون تر بگیریم..خدایی برا خانواده ها شاید سخت باشه هم عروس هم داماد..

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
دقیقا همونکه گفتم.بگو بخدا اگر یه بار دیگه حرف مردن بزنی دیگه نه من نه تو.حالیش کن که اینقد از حرفش ...

باسه گلم بهش میگم از دلش درمیارم خیلی دل نازکه زودی دلش میشکنه همین خیلی ناراحتم کرده

ای بابا ...خدایی رسومتون خیلی سخته.... باز خوبه ب رسوم هم آشنایید.. ولی کاش یکم این رسم و رسوم رو ...

خیلی سخته بخدا ولی خداروشکرفقدسال اوله سال دیگ ازین خبرانیس