2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 41 پست
نمیدونم چی بگم اما اگه خودم بودم (نظر شخصیه خودم) یه بارم میخوندم میدونم خیلی سخته درس خوندن سخت تر ...

خودم دلم میخاد بمونم یسال ولی خونوادم عاصی شدن و دعوا داریم هر ثانیه هر دیقه...

آه له له له آه له لاس

خودم دلم میخاد بمونم یسال ولی خونوادم عاصی شدن و دعوا داریم هر ثانیه هر دیقه...

بهتره با خانوادت مشورت کنی اینجوری بهتره

● اکانت برای دختر توت فرنگی معروف نیس (کاربرای قدیمی میشناسنش) ● کاربری ماله خواهرم بوده واگذار کرده به من گاها خودش تاپیکم میزنه (منو باهاش اشتباه نگیرید) ●

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه مشاورتو بهم معرفی کنی اگر امکانش هست یا اینجا ایدیشو بهم بده یا تلگرام این ایدی منه هرجا راحت ب ...

مشاورم تو مجموعه گاماس بیست کار میکرد دانشجوی سال آخر‌پزشکی بود دیگه امسال ازش پرسیدم اتفاقا گفت کار نمیکنه. این موسسه ها بدیشون اینه شانسی یه مشاور ب آدم میفته 

آه له له له آه له لاس

مشاورم تو مجموعه گاماس بیست کار میکرد دانشجوی سال آخر‌پزشکی بود دیگه امسال ازش پرسیدم اتفاقا گفت کار ...

دقیقا برا همین میترسم ازشون مشاور بگیرم 

چ حیف ک دیگ کار نمیکنه 

من از کی اسیر پیدا کردن ی مشاور خوبم اصلا پیدا نمیکنم 

خیلی اعصابم خورده 💔

شما از کی شروع کرده بودی؟ برا کنکور؟ 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
دقیقا برا همین میترسم ازشون مشاور بگیرم چ حیف ک دیگ کار نمیکنه من از کی اسیر پیدا کردن ی مشاور خوبم ...

من خیلیم ازش راضی نبودم. خیلی جاها با برنامه خودم خوندم ولی درکل اگر کامل برنامشونو اجرا کنی بد نیستن همین گاماس و سیب ترش.هیچوقت مشاور عالی تو زندگیم ندیدم😭😂من از مهر شروع کردم ولی پشت بودم

آه له له له آه له لاس

من خیلیم ازش راضی نبودم. خیلی جاها با برنامه خودم خوندم ولی درکل اگر کامل برنامشونو اجرا کنی بد نیست ...

اهان منم واقعا نمیدونم تاپیکمو دیدی یا ن 

یکی بود 36 و نیم ملیون میخواست 

الان پیام داده 26 و نیم بده اول 10 تومن کامل بعد قسط 

بندی کنیم 🥴

مشاور خوبیه اماااا این پول زیادیه یکیم هس برنامه ریزیش خوبه دقیقه اشکالاتم میگ دوبارم تماس داره یکی همینجا پزشکی آورده بود معرفی کرد اون 890 تومن میگیره موندم اصلا چ کنم برم با کدوم 

اهان منم واقعا نمیدونم تاپیکمو دیدی یا ن یکی بود 36 و نیم ملیون میخواست الان پیام داده 26 و نیم بده ...

یا خداا چ خبره:/ دیگه نهایت مشاور ماهی یک تومن

خب دومی بنظر بهتره برنامشم ک میگی اوکیه.باز خودت باید تصمیم بگیری.مشاور نداشتن از مشاور بد، بهترههههه

آه له له له آه له لاس

یا خداا چ خبره:/ دیگه نهایت مشاور ماهی یک تومنخب دومی بنظر بهتره برنامشم ک میگی اوکیه.باز خودت باید ...

دقیقا مشاور بد میرینه خیلی ببخشید ب همه چی 

واقعا خیلی زیاد میگیره این یکی روهم با توکل ب خدا دارم میگیرم کاش خوب باشه فقط