چن ساله پشت کنکورم بشدت عصبی و افسرده شدم بین مهاجرت تحصیلی و پشت کنکور موندن گیر کردم نمیدونم چکنم😐البته ک ترجیح میدم بمیرم با این خانواده ای ک دارم ولی خب مجبورم
● اکانت برای دختر توت فرنگی معروف نیس (کاربرای قدیمی میشناسنش) ● کاربری ماله خواهرم بوده واگذار کرده به من گاها خودش تاپیکم میزنه (منو باهاش اشتباه نگیرید) ●
رشتت چیه من پشت کنکور نموندم انتخاب رشته کردم اگر خدا بخواد ریاضی و کاربرد میارم ولی اونی که میخواستم نیست 😭
رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت
یه بارم میخوندم میدونم خیلی سخته درس خوندن سخت ترین کار دنیاس ولی خب سعی می کردم دوباره شروع کنم ولی اشتباهات گذشتم و تکرار نکنم
منم سال اولمه پشتم
● اکانت برای دختر توت فرنگی معروف نیس (کاربرای قدیمی میشناسنش) ● کاربری ماله خواهرم بوده واگذار کرده به من گاها خودش تاپیکم میزنه (منو باهاش اشتباه نگیرید) ●
انسانی بودم گل:)))خوبم آوردم ولی نشد ک بشه.موفق باشی
همچنین خیلی سخته پشت کنکوری
رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت