h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 1711 عنوان بیاین تا از کوههای هیمالیا و کشمیر زیبا بهتون بگم 275 بازدید | 54 پست بعنوان کسی که دو بار به کشمیر سفر کرده و زیباییهای رو از نزدیک دیده اگه سؤالی در مورد این منطقه ی زیبا و، سرسبز و فرهنگ مردمانش دارید بپرسین .!اگر هم به این نواحی یا آلپ سفر کرده این از ویژگیهاش بگین برامون ..استفاده کنیم. هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.! دیروز | 19:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yegi1516 عضویت: 1404/06/06 تعداد پست: 1285 پولش و پیدا کردم ، رفتم ، میام میگم 😐💔🤌 سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...
h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 1711 🥹شوخیه چرا شوخی !!! هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!
هاردلی_کویین عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 30408 از سختی یا اسونی ویزا گرفتن میگی لطفا?اگه برای سفر توریستی، تمکن مالی باشه حتما باید با تور رفت؟ یا به نسبت راحت ویزا می دن؟ I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 1711 پولش و پیدا کردم ، رفتم ، میام میگم 😐💔🤌 ان شاء الله.. هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!
h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 1711 عکس اوکی هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!
h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 1711 😁😁نمیدونم پول میخاد خب آره .اما زیباست. می ارزه هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!
pryhan عضویت: 1400/11/29 تعداد پست: 1226 خب آره .اما زیباست. می ارزه بله صد در صد اما نه برای کسی که هنوز دریای شمال ندیده
h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 1711 از سختی یا اسونی ویزا گرفتن میگی لطفا?اگه برای سفر توریستی، تمکن مالی باشه حتما باید با تور رفت؟ یا ... جدیداً گرفتن ویزا خیلی آسونتر شده و محدودیتی براسفر به این نواحی نیست.البته تور از ایران به این نواحی اگر باشهبهترهتوصیه میکم هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!
h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 1711 بله صد در صد اما نه برای کسی که هنوز دریای شمال ندیده سخت نیست. راحته که.! هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!
h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 1711 دخترانش چی خوشگلن؟😅😆 اووووووف😂😂 هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!