2777
2789
عنوان

بخاطرشب چله ی حرف بدی ب شوهرم زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2622 بازدید | 183 پست
خب حالا حرص نخور فردا بهش بگو اینقد دلم شکستو شوکه شدم که گفتی میخوام بمیرم که نفهمیدم چی گفتم.بگو م ...

ی چیزی بگم؟من ی کم مغروورم یعنی روم نمیشه بزنگم 

خدایادونفر رو بهم نرسان اگرهم رساندی ازهم جدانکن....
دیره همه بردن 

همه کجا بردن؟؟ببخشید رسومتون میشه توضییح بدید..متوجه نشدم‌ واقعا..

ما مثلا شب یلدا خانواده داماد مقداری آجیل و میوه تزئین میکنن میارن خونه عروس همین..نمیدونم دیگه

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مغرورم ولی ببخشید غرور با بیشعوری فرق میکنه 

من همیشه اشتباه کنم عذرخواهی میکنم با اینکه مغرورم

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
باااید یاد بگیری دختر، مردا هم گاهی نازدار میشن خو،ازدواج کردی ی چیزایی رو بخای نخای باید بلد بشی 😡 ...

اره باید ی کم یاد بگیرم 

وای کی میشه این مراسم شب یلدا و عیدی بردن و... برداشته بشه. فقط خرج الکی و اعصاب خوردی.خیلی ها از رو ...

دقيقا حرف منو زدي.. نامزد من ميگه كه من دوس دارم هميشه برات هديه بخرم حتي بيشتر از بقيه ولي دوس ندارم كسي برام قانون بذاره فلان موقع باايد برا زنت اين كادو رو بخري اخه ديگه اسمش كادو نيس...

دقيقا حرف منو زدي.. نامزد من ميگه كه من دوس دارم هميشه برات هديه بخرم حتي بيشتر از بقيه ولي دوس ندار ...

اره درسته...

خداروشکر ک ما سر زندگی خودمونیم و راحت شدیم..یاد عقد میوفتم این چیزاش رو مخ بود

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
همه کجا بردن؟؟ببخشید رسومتون میشه توضییح بدید..متوجه نشدم‌ واقعا.. ما مثلا شب یلدا خانواده داماد مق ...

خانواده دامادباید لباس کامل برای عروس‌بگیرن با ی لوازم مث اتوپرس یاجاروبرقی بعد با مهموناشون بیان خونه عروس بزن بکوب ماهم همونجا لباس و ی لوازم میذاریم جلوی خانواده داماد

اره درسته... خداروشکر ک ما سر زندگی خودمونیم و راحت شدیم..یاد عقد میوفتم این چیزاش رو مخ بود

خیلی خوبه راحت شدین دعاکن منم راحت شم ازین دردسر ها

طوری نیست.خودتو سفتو جدی بگیر والبته ناراحت یکمم طلبکار.اینجوری هم درستش میکنی هم حرفتو زدی.همینارو با لحن جدی بگی همونقد اثرداره

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
دقيقا حرف منو زدي.. نامزد من ميگه كه من دوس دارم هميشه برات هديه بخرم حتي بيشتر از بقيه ولي دوس ندار ...

واقعا درست میگن. چون این کادو هیچ محبت و علاقه ای پشتش نیست فقط برای رفع تکلیفه

❤الله♥️🌺خدایا سختی ها با تو آسان میشود، ای بهترین رفیق روزهای سخت🌺
منم مغرورم ولی ببخشید غرور با بیشعوری فرق میکنه  من همیشه اشتباه کنم عذرخواهی میکنم با اینکه م ...

اره کارم زشت بود خیلی زشت قبول دارم

طوری نیست.خودتو سفتو جدی بگیر والبته ناراحت یکمم طلبکار.اینجوری هم درستش میکنی هم حرفتو زدی.همینارو ...

چی بگم دقیقا کمکم میکنین؟

اره کارم زشت بود خیلی زشت قبول دارم

آفرین بهت 

فردا بهش زنگ بزن با خنده و عشق براش توضیح بده و تمام

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘