2777
2789
عنوان

دکتر متخصص گوش و حلق و بینی برای برطرف شدن تو دماغی حرف زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 22 پست
مرسی عزیزم ♥️ خیلی لطف کردی 🌹♥️

عزیزم من تاپیک زونا شمارو دیدم اون قفل بود مجبور شدم اینجا پیام بدم لطفا اگه پیام و دیدین جوابمو بدین شما لکه های زونا تون کامل برطرف شد؟چند ماه طول کشید و اینکه پماد خاصی استفاده کردین یا طبیعی از بین رفت ممنون گلم

عزیزم من تاپیک زونا شمارو دیدم اون قفل بود مجبور شدم اینجا پیام بدم لطفا اگه پیام و دیدین جوابمو بدی ...

سلام عزیزم ، دکتر بهم ی محلول داد و پوماد داد ، محلول رو که میزدم یکم حالت سوزش  داشت ولی با همون پوماد و محلول از بین رفت ، جاشم نموند اصلا ، ده روز استفاده کردم خوب شدم ، ولی مسکنا رو هرشب یدونه می‌خوردم تا ۲۰ روز ، آنتی بیوتیک بهم داده بود و چند تا آمپول ویتامین بود ، 

#تلخیه  _پیک _ هایم #تاوان _ آرزو _های_شیرینم _ بود ‌‌🖤⁦:⁠^⁠)⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ، دکتر بهم ی محلول داد و پوماد داد ، محلول رو که میزدم یکم حالت سوزش داشت ولی با همون پو ...

مرسی عزیزم من تقریبا دو ماه و نیم گذشته ولی لکه هام هست درسته کمتر شده ولی نگرانم از بین نره،شما یادتونه بعد چند وقت لکه هاتون کامل ناپدید شد؟

مرسی عزیزم من تقریبا دو ماه و نیم گذشته ولی لکه هام هست درسته کمتر شده ولی نگرانم از بین نره،شما یاد ...

کم کم به مرور زمان خودشون از بین می‌ره نگران نباش اصلا، 

مرسی عزیزم من تقریبا دو ماه و نیم گذشته ولی لکه هام هست درسته کمتر شده ولی نگرانم از بین نره،شما یاد ...

خواهش میکنم عزیزم ♥️ 

امیدوارم ممنون گلم

قربونت برم عزیزم ♥️ برای منم زمان برد ولی رفت اصن بهش فک نکن خودش کم کم میره، بهش فکر کنی هم اذیت میشی هم مدت زمانش بیشتر میشع،