__golnaz مدیر استارتر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 1855 عنوان معجون لیمو و سبز برای قلب 56 بازدید | 7 پست کسی استفاده کرده؟یا اینکه شنیده میگن برای رگ قلب و چربی و اینا خوبه یعنی آدم عادی هم میتونه استفاده کنه یا اینکه ضرر دارع؟ هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه 1403/10/16 | 17:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همسرآقاالیاس عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 3350 برای کسایی خوبه گرفتگی رگ دارن.نباید کسی که سالمه بخوره رگ قلبش گشاد میشه شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
مینوجون عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 15136 منظورت لیمو سیر است؟ من برای سرماخوردگی درست میکنم واقعا معجزه است پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
__golnaz مدیر استارتر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 1855 برای کسایی خوبه گرفتگی رگ دارن.نباید کسی که سالمه بخوره رگ قلبش گشاد میشه عععع من فک کردم آدم عادی هم میتونه بخوره هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه
همسرآقاالیاس عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 3350 عععع من فک کردم آدم عادی هم میتونه بخوره نه دقیقا منم این فکرو میکردم هر چیزی زیاده روی اشتباهه گاهی بخوری اشکال نداره اما بخوای همیشه بخوری مشکل قلبی پیدا میکنی شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
__golnaz مدیر استارتر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 1855 نه دقیقا منم این فکرو میکردم هر چیزی زیاده روی اشتباهه گاهی بخوری اشکال نداره اما بخوای همیشه بخوری ... بنظرت اگه بخوای هرزگاهی بخوری هفته ای یبار اوکی هست یا زیادع؟من گاهی اوقات قلبم یکم درد میکنه گفتم بخورم هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه
همسرآقاالیاس عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 3350 بنظرت اگه بخوای هرزگاهی بخوری هفته ای یبار اوکی هست یا زیادع؟من گاهی اوقات قلبم یکم درد میکنه گفتم ... شما اول باید علتو پیدا کنی اگه گرفتگی رگ داری استفاده کنی.ی سر به سایت حسین معارفی بزن خیلی خوب توضیح داده اگا از استرس ایناست که موضوع متفاوته شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
_fairy عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 1039 سلام خوبی؟ قرص متورال هنوزم مصرف میکنی یا قطع کردی؟ من دلم نمیخواد مصرفش کنم🥲