یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آره چه فرقی داره مامان دوست ما هم دوران مدرسه مستخدم مدرسه بود خیلی هم دوسش داشتیم میرفتیم ازش شکلات میگرفتیم و از اول ابتدایی تا سوم راهنمایی بود چه عیبی داره
ولی موقع ما بچه ها بهتر بودن نه تبعیض بود نه هیچی باهاش دوستم میشدیم
ولی الان بچه ها بعضیاشون یکم....ممکنه اذیت شه
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
کاش اون مادر بی عقل میفهمید تو این مملکت درس خوندن فایده نداره ماها ک اینهمه درس خوندیم چی شدیم نهایت بچه هم درسش خوب باشه دوران دبیرستان باید بره غیرانتفاعی های سطح بالا ک شهریه هاش وحشتناکه دانشگاه هم بخواد پزشکی بخونه باید کلیه هاشو بفروشه خرجشو بده آخه حماقت تا کجاااا