2777
2789
عنوان

لبه پرتگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 23 پست
چطور توی پله برقی توی اون شرایط توضیح بدم شاید من نمی فهمم یعنی همه توی یه شرایط بد گیر می کنند برای ...

نگفت توضیح بده این توضیح از کجا آوردی میگه واضح  بهش بگو

تو توقع داری خودش بدونه فک کن گاوه نمی‌فهمه بهش بگو بچه رو بگیر 

نمیتونه بگه ن نمیگیرم

بهش بگو کالسکه رو نگهدار با لحن جدی بگو

از همسرم خواستم که بریم پیش یه مشاور یا هرکسی که خودش قبول داره باهاش صحبت کنیم مشکل مون رو حل کنیمق ...

بنظرم شوهرت یه چیزی مصرف میکنه 

حدسم روی ماری جوانا هست

عرق نمیکنه یا چشماش قرمز باشه یا همش بی حال باشه و بخوابه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگفت توضیح بده این توضیح از کجا آوردی میگه واضح بهش بگو تو توقع داری خودش بدونه فک کن گاوه نمی‌فهمه ...

این کار رو هم امتحان کردم بعد بهم می گه چرا بهم دستور می دی از لحنت خوشم نمی یاد 

بنظرم شوهرت یه چیزی مصرف میکنه حدسم روی ماری جوانا هستعرق نمیکنه یا چشماش قرمز باشه یا همش بی حال با ...

از این مورد کاملا مطمئنم که چیزی مصرف نمی کنه 

ولی تحت فشار کار و خانواده پدرش هست اینو می دونم

بنظرم شوهرت یه چیزی مصرف میکنه حدسم روی ماری جوانا هستعرق نمیکنه یا چشماش قرمز باشه یا همش بی حال با ...

از این مورد کاملا مطمئنم که چیزی مصرف نمی کنه 

ولی تحت فشار کار و خانواده پدرش هست اینو می دونم

اینو مطمئنم که چیزی مصرف نمی کنه ولی تحت فشار کار و خانواده پدرش هست

از این مورد کاملا مطمئنم که چیزی مصرف نمی کنه ولی تحت فشار کار و خانواده پدرش هست اینو می دونم

خب یبار بشین باهاش تو خلوت و موقعیت خوب با سیاست حرف بزن از در مهربونی حرف بزن کامل بگو 

بگو تو خودت متوجه نیستی اما من خیلی اذیت میشم اون لحظه و میخوام لطفا وقتی بیرونی بیشتر توجه کنی به من و بچمون و حرچی میخوای از در محبت بگو شاید واقعا ذهنش خیلی مشغوله

خب یبار بشین باهاش تو خلوت و موقعیت خوب با سیاست حرف بزن از در مهربونی حرف بزن کامل بگو بگو تو خودت ...

مبدونم تحت فشاره  گاهی وقت ها می ره تو فکر می فهمم و می دونم نگرانیش هم از سمت خانواده پدرشه