2777
2789
عنوان

جن دیدم😐

219 بازدید | 26 پست

امروز با پارترم رفتیم بیرون

حوالی ساعت 8 شب 

ما رفتیم یه کافه که از قضا بسته بود و محیطش واقعا ترسناک بود هییییچکس نبود و خیلی تاریک بود

یه اب اونجا بود ما از ماشین پیاده شدیم رفتیم کنار اب من یه دفعه ترسیدم به پارتنرم گفتم برگردیم اما نیومد 

یکم بعد متوجه تغییر حالت پارتنرم شدم همش برمیگشت پشت سرشو نگاه میکرد 

یهو یه چیز سیاااه از جلومون رد شد😑بزرگ بود مث ادم بود ولی جوری نبود که راه بره سرعتش هم بالا بود هییییچکس اونجا نبود هیچکس و اینکه هیچ صدای پایی هم نیومد وقتی رد شد و اونجا انقد تاریک بود که حد نداشت 

من تا اینو دیدم متوجه شدم و فقط دوییدم سوار ماشین شدم پارتنرم هم دنبالم اومد سوار شذ و گفت من خیلی وققته حس کزدم یه چیزی پشت سرمه و قبل ایتکه تو ببینی من دیدم ولی برا اینکه تو نترسی چیزی نگفتم 😐وای خیلیییی بد بووود😑💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ۳ سال مستاجر یه خونه قدیمی بودیم من حداقل هفته ای ۳ بار یه جای مشخص یه سایه قدبلند میدیدم که زل زده بهم با اینکه واسه من فقط سایه بود و شکل صورتش رو نمیدیم متوجه بودم که داره نگاهم میکنه