2777
2789

امشب ساعت ۱۲ سال نو میلادی شروع میشه... از اونطرف هم پنجشنبه شب، لیله الرغائب یا شب آرزوهاست... اگر بخواید آرزو کنید از خدا چی میخواید؟

من یادمه سال ۹۲ بود، یه برگه برداشتم و یه لیست بلند بالا از آرزوهام نوشتم. بعدش با خدا صحبت کردم و گفتم تک به تک این آرزو هارو میخوام. و دوست دارم بهشون برسم. بعدش کاغذ رو تا کردم و گذاشتم لای قرآن... دیگه کاغذ رو بهش توجهی نداشتم تا همین پارسال ک دیدم دونه به دونه اش تیک خورده... هرچی از خدا خواسته بودم شد... شمام از خدا بخواید، حالا یا ویژن بورد درست کنید برای خواسته هاتون، یا مثل من تو یه تیکه کاغذ بنویسید و بزارید لای قرآن و به خدا بسپارید، مطمئنم میشه. 

برای عاقبت بخیری من و بقیه هم شب آرزو هاتون دعا کنید که دعای خیره ما در حق هم دیگه زودتر میگیره.... آرزوهاتون قبول باشه الهی🌌🤍🌌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باسلام و عرض ادب

*پنجشنبه این هفته به ۴دلیل روزه اش ثواب دارد*

*۱-* روز اول ماه رجب روزه اش ثواب دارد

*۲-* اولین پنجشنبه هرماه روزه اش ثواب دارد

*۳-* اولین پنجشنبه ماه رجب که شبش *لیله الرغائب* است وشب ارزوها...

*۴-* روزه ی روز پنجشنبه، برای کسی که بخواهددر ماه حرام ، ۵شنبه ،  جمعه وشنبه راروزه بگیرد،،، ثواب ۹۰۰ سال عبادت است...

*ان شاءالله این توفیق را ایزد باریتعالی به همه عزیزان عنایت بفرمائید*

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
باسلام و عرض ادب*پنجشنبه این هفته به ۴دلیل روزه اش ثواب دارد**۱-* روز اول ماه رجب روزه اش ثواب دارد* ...

عزیزگ ه

خیلی ممنونم ازت...حاجت روابشی بحق این روزای عزیز یادم انداختی حتما روزه میگیرم پنجشنبه

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍