2777
2789
عنوان

تجربه خوردن قرص پریورین 🇩🇪 پدر مادر مکمل ها

| مشاهده متن کامل بحث + 123216 بازدید | 175 پست
اینم به طور خلاصه مینویسم ایشالا پولتون حروم نشهاینی که میگم برای ریزش مو ، ضعیف و نازک شدن و... همه ...

سلام خوبید 

من ۲۳ سالم هست و ریزش مو دارم و خیلی موهام کم پشته و جلوی سرم و شقیقه هام خیلی خالی شده موهام ضعیف و وز شدن و چیزی به تاسی یجورایی نمونده

بنظرت چکار کنم 

میتونم پریورین بخرم ولی جای اصلی رو پیدا نکردم 

و سوال دیگه اگر چنتا رو باهم استفاده کنم چجور میشود ؟.

من تا الان حدود ۶۰ تا خوردم روزی دوتا خوردم و کاملا حس میکنم تاثیرشو..هرچند تاثیر عمیقش بعد ۲ ماه یا ...

سلام خوبید 

من ۲۳ سالم هست و ریزش مو دارم و خیلی موهام کم پشته و جلوی سرم و شقیقه هام خیلی خالی شده موهام ضعیف و وز شدن و چیزی به تاسی یجورایی نمونده

بنظرت چکار کنم 

میتونم پریورین بخرم ولی جای اصلی رو پیدا نکردم 

و سوال دیگه اگر چنتا رو باهم استفاده کنم چجور میشود ؟.

و اینکه خودتون میتونید اصلشو سفارش بدیم بفرستید چه قیمتع ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبید من ۲۳ سالم هست و ریزش مو دارم و خیلی موهام کم پشته و جلوی سرم و شقیقه هام خیلی خالی شده م ...

سلام نمیدونم اقا هستید یا خانم پریورین خوبه اگر توان مالیشو داری بخر .
شامپو ضد ریزش فیتو هم بخر
روغن موی شیسیدو 

اگر شد سرم مولتی پپتید ضد ریزش اوردینری هم میتونی استفاده کنی
از همون فروشگاه ها که گفتم میتونی بخری اکی هستن همون اوردینری استور از اون بخر 

من دارم میخورم ،دوهفته است شروع کردم

عزیزم قرص پریورین خوب بود؟ریزشتون قطع شد؟

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
من از خود آلمان خریدم..ایران نیستم

واقعا نتیجه میده؟

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

دوستان هر چی محصول تا حالا دیدین با هر چی دکتره واسه ریزش مو بزارید کنار

به این شماره زنگ بزنید یه عطاری‌ محصولات زیادی داره و به سراسر کشور ارسال داره و محصولاتش تضمینی   خییییلی هم پر فروش و پر رضایت‌ 09026744632 

من 7 سال هر دارویی که بگید مصرف کردم حتی ماینواکسیدل و مزتراپی و پی ار پی  خلاصه یا تاثیر نمیذاشت یا بدتر می‌ شد  رفتم کاشت مو انجام دادم پس بهترین دکتر 18 میلیون خرج کردم خیلی عالی جواب داد ولی متاسفانه بعد از 8 ماه دوباره موهام شروع به ریزش کرد از همه جا امید بودم دو بار تصمیم گرفتم خودم رو بکشم ولی دلم به بچه‌هام میسوخت یه روز اتفاقی تو عروسی با یکی درد دل میکردم این عطاری رو معرفی کرده تاکید کرد برم بخرم خلاصه من تماس گرفتم مشاوره شدم یه ست ویال خارجی برزیلی و یه محلول دست‌ساز و شامپو برام ارسال کردن فقط ده روز بود مصرف میکردم ریزش موهام قطع شد بعد از یه ماه موهام داشت پر میشد واسم معجزه بود الخی هکیشه تنشون سالم باشه امید دوباره به زندگیم دادن گفتم بی انصافه به کسی نگم چون میدونم خیلیا شرایط من رو دارن شما هم مشاوره بشید قول میدم صد درصد نتیجه بگیرید این ایدی پیجشون kerem.poost التماس دعا الهی به حق فاطمه زهرا حاجت روا بشید