2777
2789
عنوان

تجربه خوردن قرص پریورین 🇩🇪 پدر مادر مکمل ها

| مشاهده متن کامل بحث + 124198 بازدید | 175 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم به طور خلاصه مینویسم ایشالا پولتون حروم نشه

اینی که میگم برای ریزش مو ، ضعیف و نازک شدن و... همه چیز هست فرقی نمیکنه پس دقت کنید 

اولا که علت ریش مو یا تغذیه س ، هورمونی، استرس ،سن ، دارویی،ژنتیک و چند علت دیگه 

اگر بعد از استفاده از شامپو ، دارو یا رژیم خاصی ریزش مو شروع شده فورا قطع کنید (البته دارو رو با مشورت دکتر )

دوش آب داغ ممنون ، بستن محکم مو ممنوع ، رژیم کم کالری ممنوع ، زدن روغن های عجیب غریب ممنوع 

نتیک و هورمونی : اگر باردارید طبیعیه اگر رژیم بد دارید عوض کنید اگر نه باید از مکمل استفاده کنید حالا چه مکملی و میگم . ارثی و زنتیکی مشکل دارید شاید نشه 100 % برطرف کرد اما میشه تا حد زیادی کم کرد (بهترین قرص ریزش هورمونی پریورین هست )

اگر همه ی موارد و رعایت کردی و استرس هم کم کردی بهترین راه استفاده مکمل هاس .

توی مکمل های رشد و تقویت مو هم تا الان بهترینشون قرص فیتو بوده 

3 دوره یعنی 3 تا شیشه 120 عددی مصرف کنی خودت متوجه میشی چی شده روز 2 عددد صبح ناشتا 

حالا اگر توان مالیشو دارید پریورین از فیتو هم خیلی خیلی بهتره ولی گرونه دیگه انصافا 

بازم میگم اگررر توان مالیشو داشتید کنار فیتو یا پریورین دو تا چیز دیگه هم هست که اگر بکنی تاثییر درمان خیلی بهتر میشه اونم اینکه از سرم ریزش مو اوردینری و شامپو ضد ریزش فیتو هم استفاده کنید اگر توستین. 

خیلی از اینا که گفتم خارجی بودن دقتتتت کنید خواهشا فیک تو بازار پره خیلی از فروشگاه ها حتی خودشونم نمیدونن دارن فیک میفروشن
بارها چند تا فروشگاه هم معرفی کرده بودم اما تشخیص درست و غلط دیگه با خودتون هست . الان خیلی از فروشگاه ها نمیدونن خودشون هم که دارن فیک میفروشن 

اولین فروشگاه اسمش اوردینری استور هست قیمتاش خوبه محصولاتشم اصل بوده تا حالا تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره 

دومی فروشگاه مادران هست که فروشگاه سیسمونیه ولی محصولات بهداشتی پوستی اصل هم دارن 

سومی سراوی ایران بود که اونا هم خوبن اما همون اولی بهتر از همه هست . چهارمی رایامیکاپ بود که البته چند نفر دیدم جدیدا ازش ناراضی بودن قبلا خوب بود . 

سعی میکنم سوالاتتون و جواب بدم ولی واقعیت همه رو نمیرسم . امیدوارم که بدردتون خورده باشه 

من پریورین نخوردم ولی فیتو ، هیربیاند و بین ایرانیا ریجوا ، درموبلا و هیرویت رو خوردم .هیربیاند معرک ...

من موهام خیلی نازک شده، تاثیری روی ضخامت مو داشتن؟
من الان میخوام پریورین بخرم ولی این کامنتتو دیدم گفتم از خودت سوال کنم.

من موهام خیلی نازک شده، تاثیری روی ضخامت مو داشتن؟من الان میخوام پریورین بخرم ولی این کامنتتو دیدم گ ...

آره فکر میکنم داشتن 

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

سلام دخترا

من الان حدود یکماه هست دارم پریورین میخورم خودمم اروپا ام و از آلمان مستقیم سفارش دادم پس مطمئنم که اصله و روزی دوتا ام میخورم..الان حدود دو هفته ای میشه که کامل متوجه ظدم ریزش موهام خیلیییی کمتر شده نمیگم که کاااامل قطع شده ولی واقعا ۱/۳م شده و طبق چیزایی که شنیدم حتما دوماه باید خورد تا تاثیرشو کامل دید..ی دوستی ام دارم پسره اونم داره میخوره فک کنم یک ماه و خورده ای ولی اون روزی ی دونه میخوره و مشکلش خالی شدن قسمت شقیقه هاش بود و منم دقت کردم که بیبی هاش دراومده بود اون قسمت و راضی بود اونم..کلا تاحالا ندیدم کسی خورده باشه و ناراضی باشه..درسته گرونه ولی به نظرم اگر میخواید برای موهاتون هزینه کنید هی این شاخه اون شاخه این قرص اون قرص نکنید و یبار ی چیزی بگیرید که تاثیر این مدلی داشته باشه

عزیز میشه اگر جوابی گرفتی بگی

سلام عزیزم من الان حدود یک ماه هست روزی دو تا دارم میخورم و تاثیرشو دارم میبینم ریزش موهام واقعااااا خیلی کمتر شده تازه من شرایطم طوری هست که خیلیییی استرس دارم ولی واقعا میتونم تاثیرشو ببینم..تازه میگن بعد دو ماه تازه اثرگذاری واقعیش معلوم میشه..دوست آقایی هم دارم بخاطر خالی شدن قسمت شقیقه هاش داره میخوره البته اون روزی ی دونه داره میخوره و ریز ریز موهاش دراومده👌🏻در کل اگر اصل بخرید قطعا نتیجه میگیرید مگر اینکه مشکل هورمونی و مربوط به غدد باشه

مال من ۱۲۰ تاست یعنی برای چهار ماه ،اگه اثر نکرد دیگه هزینه نمی کنم و ادامه نمیدم

خب آخه دوز اصلیش روزی دوتا هست😕با روزی ی دونه نمیتونید اونطور که باید نتیجه بگیرید..من یکماهه دارم روزی دوتا میخورم و واقعا ریزش موهام خیلیییی کم شده

حیف اینه ک درست مصرف نکنی الکی تموم بشه

دقیقاااا..نمیدونم چرا بعضیا مقاومت میکنن😂آقا خود دستورالعمل میگه روزی دوتا..بعد روزی ی دونه میخورن و میان اطلاعات غلطم میدن..من خودم یکماهه دارم روزی دوتا میخورم و بشدت راضیم

دقیقاااا..نمیدونم چرا بعضیا مقاومت میکنن😂آقا خود دستورالعمل میگه روزی دوتا..بعد روزی ی دونه میخورن ...

نه عزیزم همکارمم روزی دوتا میخورد اونم تاثیری ندید،منم تجربه خودم رو گفتم 

ریزش موتون چجوری بود؟

اونقدر شدید نبود واقعا..مثلا بیشتر موقع برس کشیدن وگرنه از اینا که از خواب پا شن ببینن کللل بالش پر مو شده نه..ولی خب چون کلا حجم موهام کمه دوست نداشتم همین مقدار ریزش هم داشته باشه

الان خرداده شما چهارماهت تموم شده قطعا درسته؟؟بازم راضی نبودی؟

من خودم دوستم و خواهر دوستم همه راضی بودیم..تازه اونا مثل شما روزی ی دونه میخوردن