2777
2789
عنوان

تجربه خوردن قرص پریورین 🇩🇪 پدر مادر مکمل ها

| مشاهده متن کامل بحث + 127512 بازدید | 175 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بیوتین میخورم ریزش مو کامل قطع میشه

چه مارکی و چ دوزی

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI

من پریورین نخوردم ولی فیتو ، هیربیاند و بین ایرانیا ریجوا ، درموبلا و هیرویت رو خوردم .هیربیاند معرک ...

من میخام فیتو بخورم چطوره

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI

من میخام فیتو بخورم چطوره

باید چهارماه بخورید که دوره تون کامل بشه .

من راضی بودم ، حتما از جایی بگیرید که اصل باشه .

من خودم آنلاین  از فروشگاه شبنم فریدفر خریدم 

سرچ کنید تو اینترنت ، وبسایت دارن .

بیشتر برای ریزش موهایی خوبه که منشا هورمونی ندارن.

معده رو هم اذیت نمیکنه 

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

باید چهارماه بخورید که دوره تون کامل بشه .من راضی بودم ، حتما از جایی بگیرید که اصل باشه .من خودم آن ...

برا پر پشتی چطوره  ینی تراکم بیشتر کنه

من پریورین نخوردم ولی فیتو ، هیربیاند و بین ایرانیا ریجوا ، درموبلا و هیرویت رو خوردم .هیربیاند معرک ...

بنظر و تجربه خودت فیتو بخرم یا هیربیاند کدوم پرپشت تر  میکنه تاثیرش بهتره

بنظر و تجربه خودت فیتو بخرم یا هیربیاند کدوم پرپشت تر میکنه تاثیرش بهتره

اگر آقا هستید فیتو 

خانم با مشکل هورمونی هیربیاند

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

اگر آقا هستید فیتو خانم با مشکل هورمونی هیربیاند

اهان ممنون

اگر آقا هستید فیتو خانم با مشکل هورمونی هیربیاند

اقایونم دچار مشکل هورمونی میشه؟