2777
2789
عنوان

قبول دارین دنیا برای آدم بداست

126 بازدید | 12 پست

قدرت و ثروت و قانون و عدالت همه چیز تو دست اینا میچرخه چیزی نمونده که بهش نرسیده باشن چون وجدان و احساس گناه نمی کنن و این راه رسیدن هدف شونه

آدم های خوب چی دارن شرافت و بزرگی و وجدان 

ویژگی هایی که باعث سواستفاده و رسیدن به هدف آدم بدا میشه و عاقبت دنیا اینه که گروه های اول حکم کنن و گروه دوم رو زیر دست و پاشون له کنن 💔

اگه اینو میخونی این هشدار من رو از قبل آویزه گوشت کن اگه دنبال کل کل با من هستی بدون من یه بی عصابم و قراره بشورمت و پهنت کنم رو بند دوست عزیز پس من مسئول ناله و گریه و زاری شما نیستم 🙏

خدا خودشم گفته به بدا انقد همه چی میدیم تا میتونن گناه کنن

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

من ک هیچ نکته مثبتی ندیدم از بدو تولدم تا الان جز بدبختی فلاکت مریضی چیزی نبوده نمیدونم خدا چ امتحانی میگیره ازم سربلند هم بیرون نمیام 

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی به غیر از خودت هیچی برات مهم نباشه راحت می تونی به هر چی میخوای برسی 

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

اینکه بگی همه فقیرا خوش قلبن و ثروتمندا بد

خیلی مسخره اس

و به نظرم عدالت همینه که اونی که پول داره باید فرق داشته باشه با فقیره مگه نه؟

اینجوری خیلی مسخره میشد که

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

اره زن برادر من عفریته سک شبا شیطون پیشش کلاس داره 

بیا ببین چ جوری برادرمو خام کرده

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

مگه این که خودمونو با این حرفا گول بزنیم

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

اینو میگن که من و تو به عادل بودن خدا شک نکنیم

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
مگه این که خودمونو با این حرفا گول بزنیم

گول نزن آروم شو..زندگی سخته کلا

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

اره شاید خیلیا اینطور باشن اما خیلی ادمم دیدم اهل شیشه و اینا انقد بدبخت که تا پای خودکشیم رفتم شاهدم اما به خاطر انسان بودنشون چون تا حالا نشنیدم دل یکیو بشکنن الان بهترین زندگیو دارن یکیش تو 60 سالگیشرفت ترکیه هزارتاهم بدبحتی. کشیده بود ولی الان از خوشبخترین هاست 

اینو میگن که من و تو به عادل بودن خدا شک نکنیم

غصه نخور خدا بزرگه بهش اعتماد کن

آدم ضعیف و تو سری خور نباشه قطعا زندگی عادی خواهد داشت

اون آدمی هم که ظلم میکنه ظلمش ماندگار نیست به هر حال ذوب میشه تو بديش

دنیا آدم خوب هم کم نداره دارند به صلح و خوشی زندگی می کنند راه زندگی و خودشونو شناختن 

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

آدم ضعیف و تو سری خور نباشه قطعا زندگی عادی خواهد داشتاون آدمی هم که ظلم میکنه ظلمش ماندگار نیست به ...

ولی تاریخ یه جهان رو آدمای ظالم و مستبد و زورگو ساختن و الان هم حکومت شون به همین شیوه است پس کی قراره همه چیز عوض شه و مجازات شن ؟ 

اگه اینو میخونی این هشدار من رو از قبل آویزه گوشت کن اگه دنبال کل کل با من هستی بدون من یه بی عصابم و قراره بشورمت و پهنت کنم رو بند دوست عزیز پس من مسئول ناله و گریه و زاری شما نیستم 🙏